De Venus Versa ™ uitgelicht in het PMFA Journal

Back to Berichten

De Venus Versa ™ uitgelicht in het PMFA Journal

De Venus Versa ™ is recentelijk uitgelicht in het PMFA Journal. De kracht van dit systeem wordt besproken en er komt naar voren waarom combinatie therapieën steeds populairder zijn om gezichtsverjonging te realiseren.

De Venus Versa ™ is een veelzijdig apparaat met meerdere toepassingen. Het is meer dan perfect voor niet-invasieve esthetische behandelingen voor gezicht en lichaam. Het biedt drie unieke technologieën: Intense Pulsed Light (IPL) met SmartPulse ™, NanoFractional Radio Frequentie met SmartScan ™ en Venus Concept’s eigen (MP2) technologie (Multi-Polar Radio Frequentie + Magnetische Pulsen). 

De Venus Versa ™ is zo veelzijdig dat het in te zetten is bij onder andere: huidverjonging, acne behandeling, ontharen, huidvernieuwing, bodyshaping, cellulite vermindering, huidverstrakking en rimpelvermindering.

Ben jij geïnteresseerd in dit fijne apparaat en zou je graag het gesprek aangaan? Neem dan even contact met mij op. Je kunt er ook voor kiezen eerst het hele artikel van PMFA Journal te lezen. Klik in dat geval hier. Een ding is zeker, de Venus Versa ™ is het apparaat wat combinatietherapie mogelijk maakt. Het is het apparaat dat verbetering van het lichaam maar ook van het gelaat realiseert en cliënten dolgelukkig maakt.

LEES OOK:
– Hoe je je bedrijf kunt upscalen met marketing ondanks de Corona crisis.
– Dit is hoe je aan cross-selling in jouw praktijk doet.
– De nieuwste methode van mechanische bindweefselmassage, ofwel icoone®.
– MP2 technologie: wanneer kies je hiervoor?

Back to Berichten
X