Pigment

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken ontstaan wanneer de huid veel in de zon komt. Deze vlekken gaan niet meer vanzelf weg en veel mensen vinden de vlekken niet mooi bij zichzelf staan. Bovendien kunnen pigmentvlekken op latere leeftijd ervoor zorgen dat men er ouder uitziet en kan het pigment zelfs huidproblemen veroorzaken. Om al deze redenen is er op de consumentenmarkt grote vraag naar behandelingen waarmee effectief pigmentvlekken kunnen worden verwijderd. Met de systemen die USKIN aanbiedt, kan jij als huidspecialist aan deze vraag voldoen.

 

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Wanneer de huid in de zon komt, maakt deze automatisch pigment aan om de huid te beschermen tegen de schadelijke uv-straling van de zon. Echter kan een overdosis aan UV-straling ervoor zorgen dat de huid teveel pigment aanmaakt, waardoor de pigment zich ophoopt en er een pigment vlek ontstaat. 

 

Waarom pigmentvlekken verwijderen?

Mensen die pigmentvlekken hebben, kunnen de vlekken echt zien als ontsieringen van hun lichaam en zich er enorm aan storen. Dat is vooral het geval wanneer de pigmentvlekken in het gezicht, op de hals, decolleté en/of op de handen voorkomen. Dit zijn namelijk de meest zichtbare delen van het lichaam die allemaal niet heel eenvoudig met kleding te verbergen zijn. Dit is dan ook de voornaamste reden dat mensen op zoek zijn naar manieren om van hun pigmentvlekken af te komen. Bovendien is het laten weghalen van pigmentvlekken een goede manier om er een stuk jonger uit te zien, een wens

 

Met welke systemen kun je effectief pigmentvlekken verwijderen?

Venus Concept biedt een tweetal systemen aan waarmee je effectief pigment kunt verwijderen. De meeste methodes van het Venus Concept worden aangedreven door RadioFrequentie en Magnetische Pulsen. Dit is een toonaangevende technologie voor anti-aging behandelingen. De multi-polaire RadioFrequentie wordt ook toegepast bij het verminderen van pigment. Uit recent consumentenonderzoek is zelfs gebleken dat behandelingen met RadioFrequentie één van de meest populaire behandelingen zijn die consumenten willen ondergaan op het gebied van huidverbetering. Bovendien zijn alle behandelingen met de systemen van het Venus Concept compleet pijnloos, veilig en non-invasief.

Wil jij graag op een effectieve wijze pigmentvlekken verwijderen, met een methode die ook nog eens erg populair is onder consumenten? Kies dan voor één van onderstaande systemen van het Venus Concept!

 

Venus Versa

Bij de Venus Versa worden drie unieke technologieën met elkaar gecombineerd. 

Dat zijn de:

  • Intense Pulsed Light (IPL) with SmartPulse™;
  • NanoFractional RadioFrequentie met SmartScan™;
  • En de gepatenteerde (MP)2 technologie (Multi-Polar Radio Frequentie + Magnetische Pulsen.

Deze combinatie wordt ook wel TriBella genoemd. TriBella is de beste methode die je kunt toepassen bij behandelingen om de huid te verbeteren in combinatie met anti-aging. Je kunt met de Venus Versa dan ook erg effectief pigment verwijderen met de IPL with SmartPulse methoden én de NanoFractional RadioFrquentie met Scartscan. Daarnaast kun je met dit systeem nog de MP2 technolgie uitvoeren, waardoor dit systeem het meest veelzijdige alles-in-1-systeem is op het gebied van non-invasieve toepassingen voor huidverbetering en huidverjonging. 

Ben je dus op zoek naar een perfect all-in-one-systeem waarmee je verschillende effectieve en non-invasieve huidbehandelingen kunt uitvoeren? Dan is de Venus Versa het systeem dat je zoekt!

 

Venus Viva

De Venus Viva beschikt over twee unieke RF-applicatoren. Dat zijn de DiamondPolar™ – applicator en de NanoFractional RF™ – applicator met SmartScan™ – technologie.

Met de NanoFractional RF™ – applicator met SmartScan™ – technologie kun je zeer gericht, pijnloos en effectief pigmentvlekken verwijderen. Bovendien treden er bij behandelingen met dit systeem veel minder complicaties op dan bij fractionele laserbehandelingen, zijn er minder contra-indicaties en heeft de cliënt zelfs een kortere herstelperiode nodig. De Venus Viva is tevens een zeer compact en draagbaar systeem.

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X