Vergelijk de systemen

Selecteer twee óf meerdere systemen en bekijk de vergelijking in de tabel
 • icoone® Laser

  De icoone® LASER combineert naast de Roboderm® technologie ook LED en laser. Het is klinisch bewezen dat de 915 nm wave diode laser diep in het weefsel penetreert en geabsobeerd wordt door lipiden. Dit geeft een thermisch effect waardoor de vetten in de vetcellen vloeibaar worden. Door het 650nm LED licht wordt het membraan van de vetcel permeabel. Hierdoor kan het vet wat is vrij gemaakt door de 915 nm laser verplaatst worden naar de tussenliggende ruimtes in het weefsel.
  Vergelijken
 • icoone® Beauty

  icoone BEAUTY is het vooruitstrevendste systeem op het gebied van bindweefselmassages door de nieuwe generatie, onafhankelijke gemotoriseerde rollen met Roboderm® -gepatenteerde technologie. Deze mechanische stimulatie is uniek door de gefractioneerde rollers (Roboderm® technologie). In de rollers van icoone® zitten gaatjes. De gaatjes die vacuüm trekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefsel netwerk.  Dit maakt dat de behandeling geschikt is voor zelfs de meest verslapte en gevoelige huid. Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels. De gefracitoneerde rollers creëren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect op de natuurlijke cel functie te herstellen. De rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren.
  Vergelijken
 • Venus Velocity

  Venus Velocity™, met bewezen doeltreffendheid van diodelasertechnologie en een real-time koelsysteem, biedt een optimale balans tussen hoge energie-absorbatie van melaninek chromoforen en diepe penetratie in de huid. Hierdoor is een behandeling met de Venus Velocity™  veilig en effectief voor alle huidtypen, inclusief de gebruinde huiden.
  Vergelijken
 • Venus Viva

  Een veilige, effectieve, pijnloze non-invasie behandeling met directe en duurzame resultaten op het gebied van gezichtsverjonging. Venus Viva is effectief tegen huidverslapping, lijnen en rimpels en zorgt voor een verbetering van de textuur van de huid. De Venus Viva is veilig voor alle huidtypen en werkt met de revolutionaire NanoFractional Radio Frequentie (RF) en de SmartScan technologie. Samen zorgen zij voor superieure resultaten. Het gebruik van NanoFractional (RF) genereert warmte in de dermis huidlaag en initieert daarmee veranderingen in de huid zoals: collageen herstructurering en stimulatie van de fibroblasten waardoor het gehele weefsel gemodelleerd wordt.
  Vergelijken
 • Venus Legacy

  Venus Legacy™ is de beste keuze om hardnekkige vetophopingen en cellulitis aan te pakken. Venus Legacy™ werkt op basis van de 4D™ technologie: (MP)2 + VariPulse™ + RealTime Thermal Feedback waardoor de warmte dieper in de huid doordringt met als gevolg een verhoogde bloedcirculatie, lymfedrainage, vetverbranding en huidverstrakking. Al na één behandeling zijn de resultaten zichtbaar – zonder pijn, ongemak of hersteltijd!
  Vergelijken
 • Venus Freeze Plus

  Een zeer geavanceerd systeem voor gezicht én lichaam voor niet-invasieve huidverstrakking, huidverjonging, rimpelvermindering en body contouring. De Venus Freeze Plus wordt aangedreven door een combinatie van Multi-Polaire Radio Frequentie en Magnetische Pulsen (MP²). Door het Multi-Polaire RF systeem én de veiligheidsvoorzieningen is de behandeling uiterst comfortabel zonder herstelperiode en veilig voor alle huidtypes. De RealTime Thermal Feedback geeft direct de temperatuur weer op het display en de Automatic  Temperature Control (ATC) biedt de mogelijkheid om de maximale temperatuur in te stellen. Dit voor optimaal behandelcomfort en veiligheid. Venus Freeze Plus is niet alleen om de huid te verstrakken maar ook voor vetreductie, dus omtrek vermindering, 2 in 1. Vanzelfsprekend wordt lipolyse alleen toegepast indien nodig en wenselijk op het lichaam, dit is afhankelijk van de temperatuur én behandeltijd. In het gezicht behouden we het volume en zal er vanzelfsprekend nooit op lipolyse gewerkt worden. Venus Freeze Plus is een systeem waarbij je niet alleen direct resultaat behaald maar ook op langere termijn. De unieke, gepatenteerde (MP)² technologie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine.  Magnetische Puslen zorgen voor de aanmaak van nieuwe groeifactoren (ook wel fibroblasten) en bloedvaatjes (angiogenese). Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel en zorgen voor de synthese van  collageen. Door de aanmaak van bloedvaatjes verbetert de bloedcirculatie in de huid, de aanvoer van  voedingsstoffen en zuurstof en de functie van de huidcellen. Resultaat is niet alleen een strakkere huid maar ook dat het algehele huidbeeld enorm verbetert.
  Vergelijken
 • Venus Versa

  De Venus Versa levert intense Pulsed Light met Smartpulse technologie naar de diepere lagen in de huid. Het intense Pulsed Light wordt direct opgenomen door de pigmenten in het haar en vernietigt direct de haarfollikel. De Smartpulse technologie zorgt voor een veilige, effectieve en gelijkmatige verdeling van de warmte. Tegelijkertijd geeft het koelsysteem de huid op een aangename manier een directe bescherming.
  Vergelijken

Geen producten toegevoegd aan vergelijkingstabel.

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X