Technische support

Technische support

USKIN heeft een eigen technische dienst en support ondersteuning zodat wij snel, efficiënt en effectief kunnen helpen bij jouw probleem en een gerichte oplossing kunnen bieden. Wij bieden onderhoud-/ service, zodat je ervan uit kan gaan dat je continue gebruik kan blijven maken van de door ons geleverde systemen.

Wilt u direct meer weten over Technisch Onderhoud door USKIN?

Afdeling Technische Support
Tel: 0499 327 237
E-mail: [email protected]

Altijd verzekerd van hoge kwaliteit

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0499–327237

Indien er zich belangrijke wijzigingen voordoen die impact hebben op de werking, veiligheid of optimalisatie van de systemen, houden wij jou hiervan op de hoogte. Daarnaast ondersteunen wij op technisch vlak bij eventuele mankementen, problemen of wijzigingen. De onderdelen die wij gebruiken voor de technische support zijn ten alle tijden goedgekeurd en origineel vanuit Venus Concept, icoone® of Adipologie.

Indien zich problemen voordoen met de systemen op zowel technisch als uitvoerend gebied kan je ons telefonisch als per mail om ondersteuning vragen. Wij raden je aan geen gebruik te maken van derde partijen die niet gekwalificeerd zijn voor het uitvoeren van reparaties en/of onderhoud aan de door ons geleverde systemen. Wij zijn er immers om jou te ondersteunen op technisch onderhoud en support.

Spreek een specialist

Wil jij meer te weten komen over onze werkwijze, ons aanbod en onze aanpak?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!
X