Over USKIN

Wij bieden jou als huidspecialist, huidkliniek en/of huidarts de mogelijkheid om jouw bedrijf te specialiseren en te professionaliseren. Wij ondersteunen daarbij de specialisten, die werken met onze systemen, op een krachtige en informele manier. Vakkundigheid behoort tot de vereiste om met onze systemen te werken.

Specialisten in huidverbetering en huidverjonging

Wij zijn importeur en leverancier van esthetische systemen waarbij wij ons onderscheiden en specialiseren op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.
Onze systemen bieden oplossingen voor:

huidverslapping
huidveroudering
rimpels
cellulite

slimming
bodycontouring
lymfoedeem
lipoedeem

acné
littekens
brandwonden
lipolyse

De primaire taak van jou als huidspecialist is het verlenen van een oplossing aan patiënten/ cliënten met een, soms erg, specifiek huidprobleem. Op onze beurt besteden wij zorg aan de wensen, behoeften, support en (marketing) begeleiding van jou als onze klant. Dit resulteert in snelle en persoonlijke communicatie, gerichte promotiematerialen en specifieke (online) trainingsmiddelen.

De persoonlijke communicatie en passende, persoonlijke support komt mede tot uiting in een eigen technische dienst die zowel telefonisch als op locatie ondersteuning biedt.

Een andere manier zijn de online en offline marketinghulpmiddelen die speciaal voor jouw kliniek en/of organisatie worden opgesteld alsmede het persoonlijke trainingsaanbod waar ten alle tijden gebruik van gemaakt kan worden. Deze unieke service en support biedt voor jou als klant zijnde een meerwaarde naast onze taak van het leveren van medische en esthetische systemen.

Onze kernwaarden

Binnen USKIN B.V. staat de klant ten alle tijden centraal en streven wij naar een lange termijn relatie waarbij service, support en persoonlijke communicatie onze uitgangspunten en speerpunten zijn.

RESULTAATGERICHT

Voor jou als specialist en voor jouw cliënten telt alleen het allerbeste resultaat dat je met een systeem of met hoogwaardige verzorgingsproducten kan behalen. Dit geldt niet alleen voor jou en jouw cliënten maar ook voor ons. Als leverancier leveren wij enkel systemen en producten van het meest hoogwaardige niveau op het gebied van huidverjonging, huidverbetering, bodycontouring en ontharing. Daarnaast denken wij graag met je mee over de groeimogelijkheden en het rendement van jouw praktijk waarin kwaliteit, lange termijn resultaten en een samenwerking uitgangspunten zijn.

DESKUNDIGHEID

Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven medewerkers met ieder zijn eigen specialiteiten en kwaliteiten. Wij zijn continue zoekende naar de meest innovatieve technieken en diensten om jouw huidinstituut/huidkliniek en jou als huidspecialist op het allerbeste niveau te laten werken. Tevens beschikken wij over een pilotkliniek waarbij de behandeltechnieken en methodes gericht op huidverjonging, huidverbetering, bodycontouring en ontharing worden uitgevoerd met onze systemen en producten. Als specialist zijnde kan je vertrouwen op onze brede kennis op zowel praktijk en theoretisch gebied en onze persoonlijke ervaring. Onze clinical specialiste verzorgt op maat geleverde trainingen en onze huidtherapeute voert behandelingen uit in onze pilotkliniek waardoor we in staat zijn behandelingen met elkaar te evalueren en deze evaluatie terug te koppelen naar de fabrikant voor een verbeterde behandelervaring en een hoogwaardig resultaat.

SERVICEGERICHT

Jij als specialist staat bij ons op nummer 1. Wij adviseren en begeleiden je bij het maken van een keuze voor de aanschaf van een systeem of producten. In ons professioneel advies en onze specifieke begeleiding staat eerlijkheid centraal. Ook na de aanschaf van een systeem of product staan wij ten alle tijden voor je klaar. We bieden je maximale begeleiding door het geven van o.a. praktijkgerichte training maar ook door het aanreiken van clinical,  marketing en technisch support. Je hebt regelmatig contact met onze gedreven medewerkers welke zich écht betrokken voelen met zowel jou als specialist als jouw praktijk. In het contact met ons zijn snel schakelen en het inspelen op de needs van jouw praktijk twee belangrijke pijlers.

NATUURLIJKE & NON-INVASIEVE VERBETERING

Natuurlijk en non-invasief: dat is waar wij voor gaan én staan. Als leverancier leveren wij enkel systemen en producten die er op gericht zijn op een non-invasieve manier huidverjonging, huidverbetering, bodycontouring en ontharing te realiseren.  Wij zijn ervan overtuigd dat resultaat op een geheel natuurlijke en non-invasieve manier behaald kan worden waarbij de huid en wens van de client centraal staat. Daarnaast dagen we ons zelf uit en zijn we continue zoekende naar vernieuwingen in de non-invasieve en natuurlijke huidbranche. Ieders huid is immers uniek waarbij vraag en aanbod regelmatig verandert waarop wij ten alle tijden willen én kunnen inspelen.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundige en specialisten met ieder zijn/haar eigen specialisatie. Wij vervullen de rol van leverancier en importeur van esthetische systemen waarbij wij onze klanten op verschillende vlakken, krachtig en nauwbetrokken begeleiden en ondersteunen.

USKIN The Clinic

Wij zijn niet alleen leverancier en kenniscentrum voor educatie van huidspecialisten. Tevens beschikken wij over een pilotkliniek waarbij de behandeltechnieken, gericht op huidverbetering en huidverjonging, worden uitgevoerd met onze systemen. Zo kun je altijd vertrouwen op onze brede kennis, persoonlijke ervaring(en) en deskundigheid.

Meer info op www.uskintheclinic.nl

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
×
USKIN Magazine
X