Over USKIN

Wij bieden jou als huidspecialist, huidkliniek en/of huidarts de mogelijkheid om jouw bedrijf te specialiseren en te professionaliseren. Wij ondersteunen daarbij de specialisten, die werken met onze systemen, op een krachtige en informele manier. Vakkundigheid behoort tot de vereiste om met onze systemen te werken.

Specialisten in huidverbetering en huidverjonging

Wij zijn importeur en leverancier van esthetische systemen waarbij wij ons onderscheiden en specialiseren op het gebied van huidverbetering en huidverjonging.
Onze systemen bieden oplossingen voor:

huidverslapping
huidveroudering
rimpels
cellulite

slimming
bodycontouring
lymfoedeem
lipoedeem

acné
littekens
brandwonden
lipolyse

De primaire taak van jou als huidspecialist is het verlenen van een oplossing aan patiënten/ cliënten met een, soms erg, specifiek huidprobleem. Op onze beurt besteden wij zorg aan de wensen, behoeften, support en (marketing) begeleiding van jou als onze klant. Dit resulteert in snelle en persoonlijke communicatie, gerichte promotiematerialen en specifieke (online) trainingsmiddelen.

De persoonlijke communicatie en passende, persoonlijke support komt mede tot uiting in een eigen technische dienst die zowel telefonisch als op locatie ondersteuning biedt.

Een andere manier zijn de online en offline marketinghulpmiddelen die speciaal voor jouw kliniek en/of organisatie worden opgesteld alsmede het persoonlijke trainingsaanbod waar ten alle tijden gebruik van gemaakt kan worden. Deze unieke service en support biedt voor jou als klant zijnde een meerwaarde naast onze taak van het leveren van medische en esthetische systemen.

Onze kernwaarden

Binnen USKIN B.V. staat de klant ten alle tijden centraal en streven wij naar een lange termijn relatie waarbij service, support en persoonlijke communicatie onze uitgangspunten en speerpunten zijn.

SERVICE & SUPPORT

Wij bieden onze klanten het hoogste niveau van ondersteuning aan en zoeken proactief naar manieren om jouw organisatie te laten groeien.

BUSINESSMODEL

Je maakt gebruik van voordelen die vallen onder ons unieke businessmodel. Wij bieden jou als klant onder andere ongeëvenaarde marketing- en praktijkondersteuning aan.

NON-CHIRURGISCH

Onze systemen streven veel andere veelgebruikte apparatuur voorbij. Pijnloze, non-invasieve systemen die ingezet kunnen worden voor zowel medische- als cosmetische toepassingen voor gezicht en lichaam.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundige en specialisten met ieder zijn/haar eigen specialisatie. Wij vervullen de rol van leverancier en importeur van esthetische systemen waarbij wij onze klanten op verschillende vlakken, krachtig en nauwbetrokken begeleiden en ondersteunen.

USKIN The Clinic

Wij zijn niet alleen leverancier en kenniscentrum voor educatie van huidspecialisten. Tevens beschikken wij over een pilotkliniek waarbij de behandeltechnieken, gericht op huidverbetering en huidverjonging, worden uitgevoerd met onze systemen. Zo kun je altijd vertrouwen op onze brede kennis, persoonlijke ervaring(en) en deskundigheid.

Meer info op www.uskintheclinic.nl

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X