Pijnloze, veilige behandelingen met resultaten die indruk maken.

De vraag naar gezondheid en vitaliteit speelt steeds meer een bewustere rol in het leven van je cliënt. Ook de mogelijkheden aan non-invasieve apparatuur zijn enorm gegroeid. Wat je nodig hebt is een technologie die wetenschappelijk is onderbouwd en de gezondheid en vitaliteit van je cliënt van binnenuit bevordert op een pijnloze en veilige manier.

De esthetische gepatenteerde apparatuur voor huidverjonging, bodyshaping, huidverbetering en laserontharen van Venus Concept, icoone en Adipologie heeft dat allemaal. Daarmee loop je voorop en maak je indruk.

Je hebt daarvoor een betrouwbare partner nodig die je support geeft in je marketing, (online) trainingsmiddelen beschikbaar stelt en een eigen technische dienst heeft die jou ondersteuning biedt. Zo willen wij indruk maken.

Hoe zou het voor je zijn als we nog meer indruk maken op jouw cliënt door samen het verschil te maken?

Vanaf 2013 zijn wij exclusief distributeur op de Nederlandse markt met meer dan 200 partners.

Wil je de huid verbeteren, dan is het ook heel logisch om eerst inzicht ‘in’ de huid te krijgen. Dit doe je door de Cellics Collageen Huidscan. Dit geeft inzicht in de huidconditie welke bestaat uit o.a. de huid barrière, oxidatieve schade en collageen opbouw. Dit bepaald het behandelplan en mogelijk een combinatie van onze innovatieve behandeltechnologieën. En innovatief, veilig en wetenschappelijk onderbouwd, dat zijn ze.

Daarnaast is het onze missie om veel kennis te delen op onze blog. Ook delen wij ons netwerk aan om je website bezoekers, conversie, funnels, automatisering en daarmee je vrijheid als ondernemer te vergroten.

Vindt je het ook heel logisch dat een mooie huid begint van binnenuit? Bezoek dan eens de website van Cellics.

Onze kernwaarden

Binnen USKIN B.V. staat de klant ten alle tijden centraal en streven wij naar een lange termijn relatie waarbij service, support en persoonlijke communicatie onze uitgangspunten en speerpunten zijn.

RESULTAATGERICHT

Voor jou als specialist en voor jouw cliënten telt alleen het allerbeste resultaat dat je met een systeem of met hoogwaardige verzorgingsproducten kan behalen. Dit geldt niet alleen voor jou en jouw cliënten maar ook voor ons. Als leverancier leveren wij enkel systemen en producten van het meest hoogwaardige niveau op het gebied van huidverjonging, huidverbetering, bodycontouring en ontharing. Daarnaast denken wij graag met je mee over de groeimogelijkheden en het rendement van jouw praktijk waarin kwaliteit, lange termijn resultaten en een samenwerking uitgangspunten zijn.

DESKUNDIGHEID

Ons team bestaat uit gepassioneerde en gedreven medewerkers met ieder zijn eigen specialiteiten en kwaliteiten. Wij zijn continue zoekende naar de meest innovatieve technieken en diensten om jouw huidinstituut/huidkliniek en jou als huidspecialist op het allerbeste niveau te laten werken. Tevens beschikken wij over een pilotkliniek waarbij de behandeltechnieken en methodes gericht op huidverjonging, huidverbetering, bodycontouring en ontharing worden uitgevoerd met onze systemen en producten. Als specialist zijnde kan je vertrouwen op onze brede kennis op zowel praktijk en theoretisch gebied en onze persoonlijke ervaring. Onze clinical specialiste verzorgt op maat geleverde trainingen en onze huidtherapeute voert behandelingen uit in onze pilotkliniek waardoor we in staat zijn behandelingen met elkaar te evalueren en deze evaluatie terug te koppelen naar de fabrikant voor een verbeterde behandelervaring en een hoogwaardig resultaat.

SERVICEGERICHT

Jij als specialist staat bij ons op nummer 1. Wij adviseren en begeleiden je bij het maken van een keuze voor de aanschaf van een systeem of producten. In ons professioneel advies en onze specifieke begeleiding staat eerlijkheid centraal. Ook na de aanschaf van een systeem of product staan wij ten alle tijden voor je klaar. We bieden je maximale begeleiding door het geven van o.a. praktijkgerichte training maar ook door het aanreiken van clinical,  marketing en technisch support. Je hebt regelmatig contact met onze gedreven medewerkers welke zich écht betrokken voelen met zowel jou als specialist als jouw praktijk. In het contact met ons zijn snel schakelen en het inspelen op de needs van jouw praktijk twee belangrijke pijlers.

NATUURLIJKE & NON-INVASIEVE VERBETERING

Natuurlijk en non-invasief: dat is waar wij voor gaan én staan. Als leverancier leveren wij enkel systemen en producten die er op gericht zijn op een non-invasieve manier huidverjonging, huidverbetering, bodycontouring en ontharing te realiseren.  Wij zijn ervan overtuigd dat resultaat op een geheel natuurlijke en non-invasieve manier behaald kan worden waarbij de huid en wens van de client centraal staat. Daarnaast dagen we ons zelf uit en zijn we continue zoekende naar vernieuwingen in de non-invasieve en natuurlijke huidbranche. Ieders huid is immers uniek waarbij vraag en aanbod regelmatig verandert waarop wij ten alle tijden willen én kunnen inspelen.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundige en specialisten met ieder zijn/haar eigen specialisatie. Wij vervullen de rol van leverancier en importeur van esthetische systemen waarbij wij onze klanten op verschillende vlakken, krachtig en nauwbetrokken begeleiden en ondersteunen.

USKIN The Clinic

Wij zijn niet alleen leverancier en kenniscentrum voor educatie van huidspecialisten. Tevens beschikken wij over een pilotkliniek waarbij de behandeltechnieken, gericht op huidverbetering en huidverjonging, worden uitgevoerd met onze systemen. Zo kun je altijd vertrouwen op onze brede kennis, persoonlijke ervaring(en) en deskundigheid.

Meer info op www.uskintheclinic.nl

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X