Brandwonden

Brandwonden

Een brandwond kan beschreven worden als een gedeeltelijke of een volledige beschadiging van de huid die veroorzaakt is door warmte, chemische stoffen of elektriciteit gedurende een bepaalde tijd boven een natuurlijke, normale temperatuur. Een brandwond is een van de meest ernstigste verwonding die er bestaat en kan leiden tot blijvende schade. Waar een brandwond zit, is de huid beschadigd en is er dus geen bescherming meer. Bacteriën kunnen zo makkelijk binnendringen en er bestaat een groter risico op infecties. Kans op het verlies van vocht en warmte is tevens een gevolg.

Brandwond behandelende systemen

Richt je op de meest uitdagende behoeften van jouw patiënten
De behandeling met de icoone® laser kan toegepast worden bij brandwonden. Op het moment dat de wond nog niet gesloten is dan is behandeling alleen mogelijk met de kleinste applicatoren naast de wond (dus op de intacte huid). De behandeling verhoogt de zuurstoftoevoer in alle huidlagen en stimuleert de fibroblasten en de bloedcirculatie zodat het de genezing van vasculaire- en lymfe aandoeningen bevordert. Daarnaast zijn er mooie resultaten te boeken met de behandeling van littekens. Het gehele lichaam kan behandeld worden, zelfs de meest delicate behandelgebieden zoals de oogleden, de binnenkant van de benen en armen, de hals en het decolleté.

Kenmerken
• 16 medische programma’s
• Op maat gemaakte programma’s waardoor de behandeling op de meeste gevoeligste huid kan worden uitgevoerd
• Kortere behandeltijd waarin het gehele lichaam kan worden behandeld
• Behandeling kan ingericht worden naar ieders persoonlijke wensen en behoeften
• De behandeling is beduidend minder intensief voor de specialiste door de gemotoriseerde Roboderm® koppen
• Geen hersteltijd

Klinische resultaten

Bekijk de before/after foto’s en bekijk de eerder behaalde resultaten met dit systeem

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X