Lymfoedeem

Lymfoedeem

Lymfoedeem is een ernstige, medische aandoening. Lymfoedeem uit zich door de abnormale ophoping van eiwitten en vocht in het lichaamsweefsel als gevolg van een verstoord evenwicht tussen aan- en afvoer van vocht. De klachten die gepaard gaan met lymfoedeem zijn: zwellingen, vermoeidheid, pijn tijdens het bewegen en beperkingen in het dagelijks functioneren, huidafwijkingen en infecties.

Systemen voor de behandeling van lymfoedeem

Richt je op de meest uitdagende behoeften van jouw patiënten
icoone® laser biedt een unieke en exclusieve combinatie aan van non-invasieve technologieën voor onder andere de verlichting van spierpijn door de Independent Motorized Rollers met 915nm Laser én 650nm LED. Het is klinisch bewezen dat de 915nm wave diode laser diep in het weefsel penetreert en geabsorbeerd wordt door lipiden. Dit geeft een thermisch effect waardoor de vetten in de vetcellen vloeibaar worden. Door de 650nm LED wordt het membraam van de vetcel permeabel, hierdoor kan het vet wat is vrijgemaakt door de 915nm Laser verplaatst worden naar de tussenliggende ruimtes in het weefsel.

Kenmerken
• De mechanische stimulatie van het weefsel door de twee Independent Motorized Rollers zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage.
• Het 650nm LED-licht wijzigt de doorlaatbaarheid van het vetcelmembraan waardoor het vet dat is behandeld vanaf de 915 nm-laser in de tussenruimte kan bewegen
• Nieuwe generatie, onafhankelijke gemotoriseerde rollen met Roboderm® – gepatenteerde technologie
• Werkt intensief op elke millimeter van de huid
• De rollers leveren binnenwaartse, buitenwaartse, voorwaartse en achterwaartse rotaties die meerdere huidstimulaties bieden

icoone Beauty is een breed inzetbaar, mechanisch massage systeem welke andere veelgebruikte systemen voorbij streeft. Pijnloze, non-invasieve behandelingen die ingezet kunnen worden voor zowel medische- als cosmetische toepassingen voor het gezicht en het lichaam. Icoone® is door de Multi Micro Alveolar stimulatie geschikt voor zelfs de meest verslapte huid en biedt door de diverse handstukken een kortere maar zeer effectieve behandeling. Door middel van 16 verschillende programma’s kan elke behandeling perfect afgestemd worden op iedere cliënt.

Kenmerken
• Mechanische massage apparaten zijn wetenschappelijk bewezen door tal van studies over de hele wereld
• Nieuwe generatie, onafhankelijke gemotoriseerde rollen met Roboderm® – gepatenteerde technologie
• De rollers leveren binnenwaartse, buitenwaartse, voorwaartse en achterwaartse rotaties die meerdere huidstimulaties bieden
• Werkt intensief op elke millimeter van de huid

Klinische resultaten

Bekijk de before/after foto’s en bekijk de eerder behaalde resultaten met dit systeem

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X