Acné behandeling

Acné behandeling

Acné treft jaarlijks erg veel mensen waardoor dit een van de meest voorkomendste huidaandoening is. Helaas kunnen puistjes in elk stadium van het leven voorkomen. Klinische studies hebben aangetoond dat bij 40 – 50% van de volwassenen van 20 tot 40 jaar vormen van acné en een vette huid worden vastgesteld. Afgezien van de fysieke effecten van acne, kan de aandoening ook een invloed hebben op het emotionele en psychologische welzijn.

Met de juiste behandeling voor acné verander je niet alleen het uiterlijk van jouw patiënt maar draag je ook bij aan een mentale verandering. Traditionele behandelingen richten zich vaak op de oorzaak of de zichtbare symptomen van de huidaandoening. Venus Concept heeft hier een oplossing voor ontwikkeld die op beide problematieken is gericht, wat zorgt voor een hogere  patiënttevredenheid.

Acné behandelsystemen

Richt je op de meest uitdagende behoeften van jouw patiënten
Het meest veelzijdige all-in-one systeem met drie verschillende, zeer effectieve technologieën in één werkstation om de meest uitdagende en esthetische problemen aan te pakken. De AC Dual-applicator gebruikt IPL om zowel de oorzaak als de zichtbare symptomen van acné aan te pakken.

Kenmerken

  • Voor behandeling van acne met dubbel licht richt het blauwe licht zich op de porfyrie geproduceerd door Propionibacterium Acnes-bacteriën. Dit leidt tot vernietiging van de bacteriën, terwijl de langere golflengte van rood licht ontstekingen vermindert en snellere genezing bevordert.
  • SmartPulse™ – technologie zorgt voor nauwkeurige en consistente energie
  • Real-time koelsysteem voor optimale patiëntveiligheid en comfort
  • Combineer met maximaal 9 andere applicatoren om de soorten behandelingen die je in de praktijk kunt aanbieden te maximaliseren

Klinische resultaten

Bekijk de before/after foto’s en bekijk de eerder behaalde resultaten met dit systeem

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X