Littekens laseren

Littekens laseren

Littekens laseren

Over het algemeen vinden mensen dat littekens hun lichaam ontsieren, vooral als deze zich op een zichtbare plek op lichaam bevinden. Daarom zijn veel mensen op zoek naar een effectieve manier om hun littekens te verwijderen. Helaas zijn littekens nog niet compleet te verwijderen, maar kun je als huidspecialist wel behandelingen aanbieden om littekens te verminderen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een innovatief systeem waarmee je littekens kunt laseren.

Hoe ontstaat een litteken?

Littekenvorming is een natuurlijke fase van het genezingsproces bij wonden waarbij niet alleen de opperhuid, maar ook de diepere huidlagen zijn beschadigd. Het organisme kan in dat geval het vernietigde weefsel niet op dezelfde manier vervangen als bij wonden waarbij alleen de opperhuid is beschadigd. Bij een diepe wond maakt het organisme fibreus collageen bindweefsel aan om de beschadigde huidlagen toch te kunnen ‘repareren’. Er ontstaat dan een litteken.

Hoe kun je littekens verminderen?

Er zijn meerdere technieken beschikbaar om littekens te verminderen. Zo kun je met zowel verschillende systemen van het Venus Concept als met systemen van icoone op een zeer effectieve wijze littekens behandelen. De behandelingen die je met beide systemen kunt uitvoeren zijn pijnloos, niet-invasief en veilig voor alle huidtypes. Hieronder lichten we elk systeem kort toe.

Venus Viva

Met het Venus Viva-systeem kunnen vooral acné littekens worden behandeld. De Venus Viva beschikt over twee applicators, de MP2 applicator en de Nano Fractionele RadioFrequentie™ met SmartScan™ technologie. Dankzij de SmartScan™ technologie kun je zeer gericht de littekens behandelen en heeft de cliënt een veel kortere herstelperiode dan bij diverse andere fractionele laserbehandelingen.

Dankzij de fractionale RF zijn er bij behandelingen met dit systeem veel minder complicaties dan bij fractionale laserbehandelingen. Tevens is de herstelperiode bij dit systeem korter en zijn er minder contra-indicaties.

Lees meer over Venus Viva!

 

Venus Versa

De Venus Versa is een zeer veelzijdig en effectief systeem waarmee je dankzij de combinatie van drie unieke technologieën littekens kunt verwijderen.

Dit zijn de:

  1. Intense Pulsed Light (IPL) met SmartPulse™ technologie;
  2. NanoFractional Radio Frequentie met SmartScan™ technologie;
  3. En de gepatenteerde (MP)2 technologie (Multi-Polar RadioFrequentie met Magnetische Pulsen.

Verder is het mogelijk om de Venus Versa met maar liefst 9 verschillende applicators te combineren. Dankzij deze mogelijkheid kun je met dit systeem veel verschillende soorten behandelingen uitvoeren.

Lees meer over Venus Versa!

 
icoone 

icoone is momenteel het meest innovatieve mechanische bindweefselmassage-systeem ter wereld. De systemen van icoone kun je voor diverse doeleinden inzetten. Zo kun je deze systemen zeer effectief inzetten voor het verminderen van littekens. Je kunt met icoone zelfs littekens laseren op de meest delicate behandelgebieden zoals: de binnenkant van armen en benen, hals, oogleden en het decolleté. En dankzij de keuze uit maar liefst 16 verschillende programma’s, kun je elke littekenbehandeling compleet op de cliënt afstemmen.

Lees meer over icoone!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wil je graag op een pijnloze en effectieve manier littekens laseren? Dan raden wij je aan om hiervoor één van bovengenoemde systemen te gebruiken. Met alle drie de systemen kun je zeer effectieve en pijnloze litteken behandelingen aanbieden met een korte tot zelfs geen herstelperiode. Wil je weten welk systeem het beste bij jouw salon of huidkliniek past? Neem dan contact met ons op, want onze specialisten vertellen het je graag!

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X