Systemen

Venus Concept en icoone® bieden veilige, niet-invasieve systemen aan die inspelen op de meest moeilijkste en gevraagde esthetische aspecten van dit moment. Of je nu een grootschalige praktijk met meerdere behandelkamers of een kleinere kliniek met beperkte ruimte runt, er is altijd een systeem beschikbaar dat voldoet aan jouw wensen.

Bekijk en vergelijk
al onze systemen

Altijd verzekerd van hoge kwaliteit

Mocht je vragen hebben of wil je meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 0499–327237

Indien er zich belangrijke wijzigingen voordoen die impact hebben op de werking, veiligheid of optimalisatie van de systemen, houden wij jou hiervan op de hoogte. Daarnaast ondersteunen wij op technisch vlak bij eventuele mankementen, problemen of wijzigingen.

De onderdelen die wij gebruiken voor de technische support zijn ten alle tijden goedgekeurd en origineel vanuit VenusConcept en/of icoone®. Onze systemen en onderdelen worden niet aan derden verhuurd waardoor jij als klant altijd verzekerd bent van hoge kwaliteit.

Indien zich problemen voordoen met de systemen op zowel technisch als uitvoerend gebied kan je ons zowel telefonisch als per mail om ondersteuning vragen. Wij raden je aan geen gebruik te maken van derde partijen die niet gekwalificeerd zijn voor het uitvoeren van reparaties en/of onderhoud aan de door ons geleverde systemen. Wij zijn er immers om jou te ondersteunen op technisch gebied, onderhoud en support.

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X