Bodyshaping

Bodyshaping

Bodyshaping

Meer dan 88% van de mensen heeft last van overgewicht op een deel of delen van hun lichaam. Bovendien kampen veel mensen  met vetophopingen op plekken waar het vet niet tot nauwelijks weggaat door middel van een dieet en/of fysieke inspanningen. In zulke gevallen kan bodyshaping, ook wel body contouring genaamd, dé uitkomst bieden om toch dat overtollig vet kwijt te raken. USKIN biedt diverse systemen aan waarmee je efficiënte bodyshaping behandelingen kunt aanbieden die niet alleen zeer effectief, maar ook nog eens pijnloos en niet-invasief zijn. En dat zijn nou precies de soort behandelingen waar veel consumenten tegenwoordig naar op zoek zijn. 

Welke systemen kun je gebruiken voor bodyshaping?

Met alle niet-invasieve bodyshaping systemen die wij aanbieden, is het mogelijk om op een snelle en pijnloze manier overtollig vet, deukjes en putjes te verwijderen. Tevens is er bij geen van deze systemen sprake van een herstelperiode. Hieronder lichten we elk systeem kort toe.

Venus Legacy

Het Venus Legacy-systeem maakt gebruik van de 4D™ technologie. Dat betekent dat bij dit systeem de MP2-technologie, VariPulse™ en RealTime Thermal Feedback in combinatie met elkaar worden gebruikt. Hierdoor bereik je met dit systeem fenomenale resultaten op het gebied van bodyshaping. Dit systeem beschikt over de grootste applicator van de hele industrie, namelijk de VariPulse™ applicator. Dankzij deze applicator kun je zeer intensieve bodyshaping behandelingen uitvoeren en zijn er zelfs ook minder behandelingen nodig dan wanneer je een ander systeem gebruikt. Op deze pagina vind je meer informatie over dit geweldige systeem.

Venus Versa

De Venus Versa is het meest veelzijdige systeem voor het uitvoeren van non-invasieve en pijnloze behandelingen. De Venus Versa™ bevat unieke technologieën die het mogelijk maken om met dit systeem verschillende soorten behandelingen uit te voeren. Dankzij het all-in-one systeem kun je de Venus Versa niet alleen perfect gebruiken voor body contouring, maar ook voor behandelingen zoals cellulite reductie, huidverstrakking en het verminderen van littekens. Wil je graag een systeem waarmee je meerdere behandelingen kunt uitvoeren? Dan is de Venus Versa het systeem dat je zoekt!

Adipologie

Adipologie is de nieuwste, gepatenteerde multi-focus low frequency ultrasound. Met dit systeem kun je op een natuurlijke, effectieve én pijnloze manier vet verwijderen op plekken waar het door middel van sporten en een dieet niet weggaat. Al na de eerste behandeling is een zichtbaar resultaat te zien. Op deze pagina lees je meer over dit innovatieve body contouring systeem.

icoone Laser en Laser Med

Bij de icoone Laser en Laser Med worden de innovatieve icoone Laser-technologie en de werking van LASER & LED-lichtbronnen gecombineerd met mechanische stimulaties. Dankzij deze technologieën is het mogelijk om op een zeer snelle en effectieve wijze overtollig vet af te voeren. Lees hier meer over de icoone LASER!

 

Weten welk systeem het beste bij jou past? Neem contact met ons op!

Zoals je ziet zijn er meerdere systemen die jij als huidspecialist kunt gebruiken voor het aanbieden van bodyshaping behandelingen. Wil je graag weten voor welk systeem jij het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, want onze specialisten geven je graag een advies op maat.

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X