Vet verwijderen

Vet verwijderen

Vet verwijderen

Veel bewegen en gezond eten zijn niet voor iedereen de sleutel tot een strak en mooi figuur. Veel mensen hebben last van overtollig vet op plekken waar het vet niet weggaat door middel van een dieet en/of fysieke inspanningen. In zulke gevallen gaat men op zoek naar andere manieren om vet weg te laten halen. USKIN biedt diverse systemen aan waarmee jij als specialist op een effectieve manier kunt inspelen op de wens van consumenten. Met de innovatieve systemen die wij aanbieden, kun je namelijk op een veilige en efficiënte wijze hardnekkig vet verwijderen. Op deze pagina vertellen we je er graag meer over!

Innovatieve, niet-invasieve systemen voor veilige en pijnloze behandelingen!

Tegenwoordig kampen steeds meer mensen met overgewicht en willen steeds meer mensen vet weg laten halen. Net als de vraag, groeit ook het aanbod van diverse middelen en methodes om vet te verwijderen. Echter voldoen niet al deze methodes aan de volledige vraag van de consument en is het resultaat ook niet altijd even goed. 

Bovendien heeft recent onderzoek aangetoond dat tegenwoordig steeds meer mensen bij het weg laten halen van vet, de voorkeur hebben voor niet-invasieve behandelingen waarmee wel snel zichtbaar sublieme resultaten te behalen zijn. Dit is zelfs het geval als het gaat om behandelingen die een uitdaging vormen voor de esthetiek van het lichaam. Cliënten willen dezelfde resultaten boeken als die van een chirurgische ingreep, maar wel zonder hiervoor pijn te moeten lijden en te moeten herstellen. Met de vetreductie-systemen die wij aanbieden, kan jij als specialist volledig aan deze behoefte voldoen.

Met welke systemen kun je pijnloos en effectief vet verwijderen?

Voor het verwijderen van vet hebben wij diverse systemen van hoogwaardig niveau beschikbaar. Met al deze systemen is het mogelijk om snelle en niet-invasieve behandelingen uit te voeren die 100% veilig én pijnloos zijn. Bij elk systeem is al na slechts één behandeling een zichtbaar beter resultaat te zien. Tevens  is er bij geen van deze systemen sprake van een herstelperiode. Hieronder vertellen we je welke systemen dit zijn en lichten we elk systeem kort toe.

icoone

icoone is de nieuwste en meest innovatieve technologie op het gebied van bindweefselmassage. icoone kent vier systemen en twee programma’s, waarvan twee systemen goed kunnen worden ingezet voor het verwijderen van vet. Dat zijn de icoone Laser en de icoone Body Laser. Deze systemen combineren de gepatenteerde Roboderm® technologie met LASER & LED-lichtbronnen. Hierdoor kan op een zeer efficiënte en snelle manier vet worden gereduceerd.

NIEUW – VENUS BLISS

2 technologieën in één platform;
– 1064 nm diodelaser voor lipolyse
– VariPulse technologie voor huidverstrakking én aanpak van vet
Geen verbruikskosten én geen herstelperiode na de behandeling.

Adipologie

Middels behandelingen met adipologie wordt de natuurlijke vetverbranding op gang gezet op delen van het lichaam waar vet normaal gesproken niet tot nauwelijks verbrandt. Met dit systeem kun je dus op een natuurlijke en effectieve wijze vet verminderen en tegelijkertijd de huid verstrakken. Behandelingen met adipologie zijn veilig, pijnloos en kennen geen herstelperiode.

Venus Legacy

Bij Venus Legacy worden MP2, VariPulse™ en RealTime Thermal Feedback in combinatie met elkaar gebruikt. Dit wordt ook wel de 4D™ technologie genoemd. Hierdoor is dit een van de meest vernieuwende en effectieve systemen die je kunt gebruiken voor het elimineren van vet. Met dit systeem behaal je op het gebied van vetreductie sublieme resultaten die al na één behandeling zichtbaar zijn. Je hebt met dit systeem zelfs minder behandelingen nodig dan met andere systemen.

Venus Versa

Op het gebied van vernieuwende non-invasieve behandelingen is de Venus Versa ook wel een alles-in-1-systeem te noemen. Dankzij de innoverende technologieën die bij dit systeem worden toegepast, kun je namelijk diverse uiteenlopende behandelingen uitvoeren waaronder het verwijderen van vet. Ben je op zoek naar een veelzijdig systeem dat je voor diverse doeleinden kunt gebruiken? Dan is de Venus Versa voor jou de perfecte keuze.

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X