icoone®


Het ontstaan van icoone® is te danken aan Jean Claude Guimberteau. Professor Guimberteau heeft meer dan 20 jaar onderzoek gedaan naar het bindweefsel, ook wel de fascia, voordat hij dit op video vast wist te leggen. Zijn onderzoeken hebben geleid tot de gepatenteerde Roboderm® technologie. De ontwikkelaar van deze nieuwste innovatie is Gianfranco Tudico. Deze nieuwste visie van het bindweefsel vraagt om een andere benadering. We zijn dan ook erg enthousiast om jou als specialist mee te nemen in alle voordelen van icoone®. Cliënten ervaren een groot verschil t.o.v. vorige generaties van mechanische bindweefselmassage, ook wel endermotherapie genoemd, in zowel resultaat bij cosmetische en medische indicaties en in het bijzonder pijnverlichting bij medische indicaties.

icoone® beschikt als enige over de gepatenteerde Roboderm® technologie waarbij we dus specifiek werken op de fascia, met respect voor dit weefsel. Met de extra toepassing van LED en LASER heb je met icoone de nieuwste gouden standaard.

B E A UT Y

De meest innovatieve Roboderm® technologie biedt maatwerk aan voor effectieve behandelingen voor gezicht en lichaam door draineren, verstevigen en contouring. De verschillende toestellen van icoone® zijn verkrijgbaar in twee versies, mét of zonder Laser en Led.


M E D I C A L

In de medical lijn biedt icoone® zowel de medische programma’s als de beauty programma’s. Denk o.a. aan behandeling van littekens, lipoedeem en lymfoedeem.
De medical lijn beschikt over twee systemen – met of zonder Laser en Led – met daarbij de gezicht én body programma’s.

W E L L N E S S

Dit unieke concept past in deze tijd, waar steeds meer mensen zich bewust zijn van hun leefstijl. Want zit je lekker in je vel, dan straal je dit uit. En dat gaat verder dan schoonheid, ook wel de buitenkant alleen. i-Boost en icoone® Booster is dan ook de toekomst voor complete vitaliteit.

Waarom kiezen voor icoone®

Zichtbaar resultaat al na de eerste sessie

Vergroot de loyaliteit onder je cliënten door deze ontspannen, non-invasieve en 100% natuurlijke behandeling

Geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige en verslapte huid

Vele behandelprogramma's, dagelijks mogelijk: intensieve, korte termijn kuren, sneller resultaat

Patenteerde Roboderm® technologie, daarmee werk je tweehandig en twee keer zo snel en effectief

Eenvoudig in gebruik door ergonomische applicatoren én gebruiksvriendelijke software

X