Rimpels verminderen

Rimpels verminderen

Rimpels verminderen

Het krijgen van rimpels is één van de verschijnselen van huidveroudering. Veel mensen vinden het erg vervelend wanneer ze zien dat ze rimpels krijgen. Ze kunnen erdoor namelijk een stuk ouder uitzien en er zelfs een norse blik door krijgen. Vooral rimpels op het voorhoofd en rimpels op de bovenlip zijn voor veel mensen een doorn in het oog. Echter zijn er diverse systemen beschikbaar waarmee je als huidspecialist op een zeer efficiënte wijze rimpels kunt verminderen. We vertellen er je op deze pagina graag meer over!

Welke rimpels kun je verminderen?

Alle rimpels in het gezicht zijn op een zeer effectieve manier te reduceren met de niet-invasieve systemen die wij aanbieden. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Rimpels op het voorhoofd;
  • Rimpels onder de ogen;
  • Kraaienpootjes;
  • En rimpels op de bovenlip.

Hoe kun je rimpels verminderen?

Rimpels in het gezicht, zoals de hierboven genoemde rimpels op het voorhoofd en rimpels op de bovenlip, reduceer je vooral in het begin goed met diverse huidverbeteringsbehandelingen. Door de huid te verbeteren, maak je rimpels op de voorhoofd, bovenlip en andere plekken in het gezicht effectief minder zichtbaar.

Het Venus Concept biedt enkele systemen aan waarmee je op een zeer efficiënte wijze rimpels kunt verminderen.

Reduceer rimpels met het Venus Concept!

Het Venus Concept biedt een reeks systemen aan die je effectief kunt toepassen om het huid strakker te maken, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Alle methodes van het Venus Concept worden aangedreven door RadioFrequentie en Magnetische Pulsen. Dit is een toonaangevende technologie voor anti-aging behandelingen. Uit recent consumentenonderzoek is zelfs gebleken dat RadioFrequentie behandelingen tot de top procedures behoren die consumenten overwegen om te ondergaan op het gebied van huidverbetering.

Venus Freeze Plus

Bij de Venus Freeze Plus wordt de MP2-technologie gebruikt. Dit is een technologie waarbij RadioFrequentie wordt gecombineerd met Magnetische Pulsen. Door de RadioFrequentie-technologie wordt de huid gestimuleerd om nieuwe elastine en collagene vezels  te produceren. En door de Magnetische Pulsen worden er nieuwe fibroblasten én nieuwe en gezonde bloedvaatjes aangemaakt. Dankzij deze combinatie kan met de MP2-technologie op een zeer effectieve wijze rimpels worden verminderd. Hierdoor zorgen behandelingen met de Venus Freeze Plus er niet alleen voor dat rimpels verzachten, maar wordt de huid ook strakker en stralender.

Venus Legacy 

De Venus Legacy is een zeer innovatief systeem op het gebied van huidverbetering. Het is op dit gebied namelijk het eerste systeem dat gebruik maakt van de zogenoemde 4D™ technologie. Bij deze technologie worden de MP2-technologie, de VariPulse-technologie™ en de RealTime Thermal Feedback in combinatie met elkaar gebruikt. Hierdoor kun je met dit systeem op een zeer effectieve wijze rimpels reduceren en zijn er zelfs minder behandelingen nodig. Bovendien zijn de behandelingen met dit systeem niet alleen erg efficiënt. maar ook nog eens volledig veilig en pijnloos.

Venus Versa

De Venus Versa is het meest veelzijdige alles-in-1-systeem op het gebied van non-invasieve toepassingen voor huidverbetering. Doordat er bij dit systeem drie unieke technologieën worden gecombineerd (Intense Pulsed Light (IPL) with SmartPulse™, NanoFractional RadioFrequentie met SmartScan™ en de gepatenteerde (MP)2 technologie (Multi-Polar Radio Frequentie + Magnetische Pulsen), kun je dit systeem onder andere erg goed gebruiken voor het verzachten van rimpels.

Een combinatie van deze drie technieken wordt ook wel de TriBella behandeling genoemd. De TriBella behandeling is de beste methode die je kunt toepassen op het gebied van huidverbetering in combinatie met anti-aging.

Neem contact met ons op!

Met alle drie de systemen kun je dus op een zeer effectieve manier, die ook nog eens niet-invasief en volledig pijnloos is, rimpels verminderen. Wil jij graag weten welk systeem jij het beste in jouw organisatie kunt gebruiken? Contacteer ons dan gerust, want onze specialisten geven je graag een advies op maat.

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X