Ontharen

Ontharen

Ontharen kan op meerdere manieren plaatsvinden. De meest bekende vorm van ontharen zijn waxen, scheren, epileren en laser. Ontharen was vroeger iets dat vooral door vrouwen werd uitgevoerd maar tegenwoordig is ontharen bij mannen zeer populair geworden.

Systemen voor ontharen van lichaamsbeharing

Richt je op de meest uitdagende behoeften van jouw patiënten
De nieuwste diodelaser voor laser ontharen met de hoogst haalbare gouden standaard op effectiviteit en veiligheid met een gunstig terugverdienmodel. De Venus Velocity™, met real-time koelsysteem, is makkelijker in gebruik dan bestaande systemen en biedt een snellere, comfortabelere en veiligere behandeling voor alle huidtypen, inclusief de zongebruinde huid.

Kenmerken
• Zeer veelzijdig apparaat in vergelijking met andere apparaten
• Biedt snelle en comfortabele behandelingen
• Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gebruinde huid

Het meest veelzijdige all-in-one systeem biedt de meest gevraagde non-invasieve toepassingen zoals ontharen, aanpak van acné/grove porien/ littekens/ pigment/vasculair, bodycontouring, cellulite, huidverstrakking, rimpel reductie. Een combinatie van 3 unieke technologien: Intense Pulsed Light (IPL) with SmartPulse™, NanoFractional Radio Frequentie met SmartScan™ en de gepatenteerde (MP)2 technologie (Multi-Polar Radio Frequentie + Magnetische Pulsen.

Kenmerken
• Combineerbaar met vele applicators om verschillende soorten behandelingen aan te bieden door middel van één systeem

Klinische resultaten

Bekijk de before/after foto’s en bekijk de eerder behaalde resultaten met dit systeem

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X