Ontharen

Ontharen

Ontharen

Hoewel het even erop leek dat het juist laten staan van lichaamshaar een blijvende trend zou worden, zien we toch dat mensen over het algemeen nog steeds graag hun lichaam laten ontharen. Voorheen waren het vooral vrouwen die bijvoorbeeld hun gezicht, oksels, benen en bikinilijn lieten ontharen. Toch zien we tegenwoordig ook dat steeds meer mannen graag bepaalde lichaamsdelen zoals de oksels, borst en benen laten ontharen. Daarnaast wordt het ook steeds populairder om haren op bepaalde plekken definitief weg te laten halen. Het lichaam ontharen met een laser is daar een heel goede methode voor.

 

Waarom kiezen mensen voor definitief ontharen?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat iemand ervoor kiest om bepaalde gebieden van het lichaam definitief te laten ontdoen van haar. Men kan het bijvoorbeeld hygiënischer vinden om bepaalde lichaamsdelen te laten ontharen. Sommige mensen hebben last van overbeharing. Dat betekent dat zij extra veel goed zichtbare haren op bepaalde plekken op het lichaam hebben. Mensen vinden dit vaak niet mooi bij zichzelf staan en kunnen zich er zelfs voor schamen. Voor deze mensen biedt ontharen met een laser de perfecte uitkomst.

Welke lichaamsdelen kun je definitief ontharen met een laser?

Met de systemen die USKIN aanbiedt kun je het complete lichaam ontharen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontharen van het gezicht, de oksels, armen, borst en benen maar ook aan het ontharen van de bikinilijn. Bovendien zijn alle ontharingssystemen die wij aanbieden niet alleen op het hele lichaam te gebruiken, maar ook nog eens zeer efficiënt, pijnloos en veilig.

Welke systemen kun je gebruiken voor het definitief ontharen met een laser?

Het Venus Concept bestaat uit verschillende, innovatieve systemen die voor diverse doeleinden kunnen worden gebruikt. Met al deze systemen kun je pijnloze en zelfs ontspannen behandelingen aan je cliënten aanbieden. Daarnaast wordt elk systeem aangedreven door non-invasieve en innovatieve technologie. Dankzij al deze eigenschappen spelen de systemen van het Venus Concept goed in op de vraag van cliënten om op een fijne, snelle en veilige manier effectieve huidbehandelingen te ondergaan.

Het Venus Concept biedt ook systemen aan die je kunt gebruiken voor het definitief en effectief verwijderen van lichaamshaar. Hieronder vertellen we welke systemen dat zijn.

Venus Velocity

De Venus Velocity is de nieuwste diodelaser met de hoogst haalbare gouden standaard op het gebied van effectief en veilig verwijderen van lichaamshaar. Dit systeem is voorzien van ergonomische applicatoren, drie verschillende spotgroottes, vooraf ingestelde behandelparameters en een SLIDE en PULSE mode. Hierdoor kun je met dit systeem ontzettend effectief het gezicht en andere delen van het lichaam ontharen. Bovendien heeft dit systeem ook nog eens een erg gunstig verdienmodel. Ben je op zoek naar de crème de la crème onder de ontharingssystemen? Dan is de Venus Velocity het systeem dat je zoekt!

Lees hier meer over de Venus Velocity!


Venus Versa

De Venus Versa bevat diverse unieke technologieën, waardoor je dit systeem erg goed voor diverse uiteenlopende non-invasieve behandelingen kunt gebruiken. Doordat de Venus Versa ook de Intens Pulsed Light (IPL)-technologie bevat, kun je dit systeem ook erg goed gebruiken voor het effectief ontharen van alle lichaamsdelen. Met de IPL-technologie vernietig je namelijk direct de haarfollikel, waardoor je de ongewenste haargroei op de meest efficiënte manier aan kunt pakken.


Lees meer over de Venus Versa!

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X