Cellulite verminderen

Cellulite verminderen

Cellulite verminderen

Er wordt aangenomen dat maar liefst 90% van de vrouwen op enig moment in hun leven cellulite krijgt. Cellulite is duidelijk een veel voorkomend probleem dat veel mensen graag willen aanpakken zonder hiervoor chirurgie of ingrijpende veranderingen voor te hoeven ondergaan. De markt voor minder ingrijpende behandelingen tegen cellulite, zoals bijvoorbeeld een cellulite massage, is dan ook groot. Bovendien is deze markt niet alleen al groot, de vraag naar behandelingen om cellulite te verminderen groeit ook nog eens voortdurend. Als huidspecialist is het dus zeer interessant om je als aanbieder van innovatieve en effectieve cellulite behandelingen op deze markt te begeven. Bij USKIN kun je terecht voor verschillende vernieuwende en zeer efficiënte systemen om cellulite te verminderen.

Met welke systemen kun je cellulite verminderen?

Wij bieden drie systemen aan waarmee je cellulite kunt verminderen. Met elk systeem kun je op een veilige en pijnloze manier cellulite reduceren.

De drie systemen die wij voor cellulite behandelingen aanbieden, zijn:

  • Icoone met LASER en LED; 
  • Venus Freeze Plus;
  • En Venus Legacy.

Hieronder lichten we elk systeem kort toe.

icoone Laser en LED

Zowel de icoone Laser als de icoone Laser Med zijn zeer geschikte systemen voor het reduceren van cellulite. Deze systemen combineren de gepatenteerde Roboderm® technologie met LASER & LED-lichtbronnen, waardoor je zeer effectief cellulite kunt verminderen. Dankzij de combinatie van de Multi Micro Alveolar Stimulation met LASER & LED-lichtbronnen zul je met deze systemen sneller zichtbaar resultaat behalen dan met andere systemen. Als behandelend specialist kun je door middel van het touch-screen display van het Robosolo-handstuk de 650nm LED-technologie, de 915nm LASER-technologie of een combinatie van deze twee technologieën selecteren. 

Venus Freeze Plus

De Venus Freeze Plus is een zeer geavanceerd systeem dat op verschillende manieren kan worden ingezet, waaronder voor het reduceren van cellulite. Bij deze behandelmethode wordt de gepatenteerde MP2-technologie gebruikt. Deze technologie gebruikt een combinatie van RadioFrequentie en Magnetische Pulsen, waardoor je op een zeer effectieve wijze cellulite reduceert. 

De RadioFrequentie stimuleert de huid om nieuwe collageen en elastine aan te maken.

De Magnetische Pulsen zorgen ervoor dat er nieuwe en gezonde bloedvaatjes worden aangemaakt. Het resultaat van deze methode is niet alleen een strakkere huid, maar ook een significante verbetering van het complete huidbeeld.

Venus Legacy

De Venus Legacy is het eerste systeem op het gebied van huidverbetering dat gebruik maakt van de 4D™ technologie. Dit is een technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van MP2 + VariPulse™ + RealTime Thermal Feedback. Dankzij de combinatie van deze technieken kun je op een zeer effectieve wijze cellulite aanpakken en zijn er zelfs minder behandelingen nodig dan bij soortgelijke methodes. Volgens vele specialisten is de Venus Legacy dankzij de de 4D™ technologie zelfs het beste systeem om cellulite mee te bestrijden. Al na slechts één behandeling zie je zichtbaar resultaat. Bovendien is een behandeling met de Venus Legacy veilig en pijnloos en is er zelfs geen herstelperiode nodig.

 

Cellulite verminderen? Neem contact met ons op!

Er zijn dus drie verschillende systemen waarmee je op een zeer effectieve wijze cellulite kunt verminderen. Wil jij graag weten welk systeem jij het beste in jouw huidkliniek kunt gaan inzetten? Neem dan gerust contact met ons op, want onze specialisten adviseren je er graag over.

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X