Huidverbetering

Innovatieve systemen voor huidverbetering

Innovatieve systemen voor huidverbetering

Ons aanbod biedt een reeks innovatieve en gepatenteerde systemen die effectief huidverbetering leveren. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken systeem of een systeem dat de huidverbetering combineert met andere behandelingen, er is altijd iets dat bij jou past. Alle behandelingen voor huidverjonging worden aangedreven door verschillende innovatieve technologieën zoals bijvoorbeeld de MP²- of de Rodoberm® technologie. Recent consumentenonderzoek heeft zelfs aangetoond dat RadioFrequentie behandelingen voor het tegengaan van huidverslapping tot de top procedures behoren die consumenten overwegen om te ondergaan.

Pak diverse huidproblemen aan

De diverse systemen die USKIN aanbiedt, kun je op het gebied van huidverbetering voor verschillende doeleinden toepassen. 

De systemen kun je namelijk inzetten voor het:

  • Verminderen van bloedvaatjes, littekens en pigmentvlekken;
  • Aanpak van acne littekens;
  • Verzachten van rimpels;
  • En het elimineren van een rode huid.

Door de aangetaste huid met één van onze systemen te behandelen, zal de huid er zichtbaar beter en stralender uitzien.

Ga op een efficiënte manier huidverslapping tegen!

Zelfs voor huidverjonging kun je de systemen gebruiken. Met de systemen die wij aanbieden kun je namelijk de beginselen van huidverslapping ten gevolge van bijvoorbeeld ouderdom of een ongezonde levensstijl bestrijden. Huidverslapping is voor veel mensen een groot probleem waarmee zij enorm kunnen worstelen. Er is dan ook veel vraag naar behandelingen die huidverslapping tegengaan en dus voor huidverjonging zorgen en waarbij er geen sprake is van een herstelperiode.

Systemen die de huid verbeteren

Wij bieden diverse systemen aan die de huid verbeteren en die je ook kunt inzetten voor het tegengaan van huidverslapping. Hieronder lichten we elk systeem toe.

Venus Freeze Plus

De Venus Freeze Plus is één van de meest effectieve behandelmethodes die je kunt inzetten voor zowel huidverbetering als voor huidverjonging voor het lichaam en gezicht. Bij dit systeem wordt de gepatenteerde MP2 technologie gebruikt in combinatie met RadioFrequentie en Magnetische Pulsen. Het resultaat van behandelingen met dit systeem is een strakkere huid én een enorme verbetering van het algehele huidbeeld. 

Lees hier meer over Venus Freeze Plus!

Venus Legacy

Venus Legacy is het meest geavanceerde systeem voor het tegengaan van huidverslapping en het reduceren van rimpels. Het systeem wordt aangedreven door Multi-Polar RadioFrequentie en Magnetische Pulsen. De behandelingen die met dit systeem worden uitgevoerd zijn niet alleen zeer effectief, maar voelen voor de cliënt ook comfortabel aan. Bovendien is er na elke behandeling geen sprake van een herstelperiode en zijn de behandelingen met Venus Legacy geschikt voor alle huidtypes. 

Lees meer over Venus Legacy!

Venus Versa

Het Venus Versa systeem is een zeer veelzijdig all-in-one-systeem. Het systeem heeft drie verschillende technologieën in één werkstation die allebei zeer effectief zijn. Bij de Venus Versa wordt de DiamondPolar™ applicator aangedreven door  Multi-Polar RadioFrequentie en Magnetische Pulsen. Dankzij deze methode kun je de meest uitdagende, esthetische problemen aanpakken. Dit systeem kun je met maar liefst 9 andere applicators combineren, waardoor je met één systeem uiteenlopende behandelingen kunt aanbieden.

Meer informatie over Venus Versa!

Venus Viva

De Venus Viva is een vernieuwend tafelmodel systeem dat is voorzien van twee unieke behandelmogelijkheden: de DiamondPolar™ applicator met de MP2-technologie en de NanoFractional RF™, applicator met SmartScan™ technologie. Dit systeem kun je inzetten voor het reduceren van grove poriën, acne littekens en het verminderen van pigment. Daarnaast kun je met dit systeem zelfs de dieper gelegen tekenen van huidbeschadiging en rimpels verminderen. De Venus Viva is het ideale systeem wanneer je op zoek bent naar een compact en draagbaar systeem voor huidverbetering en verjonging in alle huidlagen.

Lees hier meer over Venus Viva!

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X