USKIN Academy

USKIN Academy

Binnen USKIN is USKIN Academy opgericht. Hierbij bieden wij de
mogelijkheid om jouw talenten te ontwikkelen, expertise uit te breiden
en om bedrijfsactiviteiten te organiseren bijvoorbeeld door middel
van trainingen die worden georganiseerd binnen onze USKIN Academy.

Wij helpen je bij de successen én minimale valkuilen

Vol overtuiging kan ik zeggen dat de producten en diensten die wij leveren waardevol zijn voor onze relaties. Door ons aanbod creëren we voor anderen de mogelijkheid tot groei en succes. Ons aanbod van apparatuur is erg uniek, dat zal je merken wanneer je je hierin verdiept. En liever nog, kom het bij ons ervaren!

Wil je op het hoogste niveau werken op het gebied van huidverbetering, huidverjonging, bodyshaping en zoek je mogelijk ook de beste diodelaser voor ontharen? Hoe belangrijk vindt jij het om te werken met de meest innovatieve behandelingen?

Wij laten je graag zien en ervaren dat wij daadwerkelijk het verschil maken. Met ons aanbod van apparatuur én onze benadering en support.

Het is een investering die je aangaat om groei te realiseren. Wil je je behandelaanbod uitbreiden maar weet je nog niet precies hoe? Dat is de reden waarom ik ‘Isabel’ dan ook veel van je weten om te achterhalen welke technologie het beste binnen je huidige behandelaanbod past maar ook het concept wat je wil neerzetten. Ik voel me tijdens een gesprek dan ook helemaal verbonden met jou en jouw positie. Ik zou zomaar de aangewezen persoon kunnen zijn om te helpen!

Hoe fijn is het wanneer je start met een nieuwe behandeling en dit meteen een groot succes is?

Dat is dan ook mijn doel. Dat de match klopt en daar wordt ik heel blij van.

Door jarenlange ervaring én eigen valkuilen en successen zijn we bezig met een programma om jou als huidspecialist en ondernemer te helpen om meer inzicht en succes te creëren. En daar kijk ik enorm naar uit!

Spreek een specialist

Wil jij meer te weten komen over onze werkwijze, ons aanbod en onze aanpak?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
X