fbpx

Ervaringen

Reviews & Ervaringen

WAT ONZE RELATIES ZEGGEN OVER USKIN

Dit is echt een aanrader..

“Ik krijg de laatste tijd heel veel vragen over mijn huid. Ik wilde nooit tijd vrijmaken voor de huidspecialist.. ik dacht altijd als ik genoeg sport, komt de stralende huid vanzelf. Ik had er geen geduld voor. Maar eerlijk is eerlijk dit is echt een aanrader! Mijn huid is de laatste tijd enorm verbeterd en dat dankzij de apparatuur van nu. Dit is de icoone.

We weten dat bindweefselmassage goed is voor het gezicht maar dat gaat met de hand. En soms harder dan goed voor je is. Dit apparaat brengt exact de juiste druk. En voelt heel plezierig! Daarnaast doe ik nog altijd de MP2 behandeling. Die twee samen zorgen voor de stevigheid van de huid en de glans! Dus ga ik nu toch braaf naar de huidspecialist.“

Wendy van Dijk
Fan van USKIN The Clinic, actrice en presentatrice. Ze is bekend van het typetje Ushi en van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor.

Victoria Koblenko

Over haar Venus Treatment ervaring

Anousha Nzume

Loves Venus Legacy

Venus Beauty Media Event

The Dylan Hotel Amsterdam
Reviews & Ervaringen

WAT ONZE RELATIES ZEGGEN OVER USKIN

Er is niks zo vervelend in een samenwerking dat je bijvoorbeeld moet wachten op antwoord wanneer er vragen zijn. Of dit nu klinische of marketing vragen zijn waar je graag hulp bij wil. 

Wij zijn ons hiervan bewust. En daarom is dit binnen ons bedrijf erg belangrijk. Een fijne samenwerking draagt bij aan het succes. En daar zetten wij ons graag voor in.

Michael

Huidinstituut Beauté

“Venus Viva Fractional pakt pigmentvlekken, acnélittekens, grove poriestructuur, striae, rosacea en diepe plooien…”

“Venus Viva Fractional pakt pigmentvlekken, acnélittekens, grove poriestructuur, striae, rosacea en diepe plooien en rimpels effectief aan. Dit is dé behandeling om je huidstructuur te verbeteren.”

Drs. Claudia van der Lugt

Alizonne

“Alizonne heeft alle technieken en kennis in huis voor gelaatsbehandelingen en contourvorming. Ik ben altijd kritisch als…”

“Alizonne heeft alle technieken en kennis in huis voor gelaatsbehandelingen en contourvorming. Ik ben altijd kritisch als er nieuwe apparatuur aangeboden wordt en door mijn ervaring van 18 jaar kan ik voldoende beoordelen of het mijn cliënten echt iets te bieden heeft. Daarmee is de aanschaf van de Venus Legacy van Venus Concept een feit geworden. De resultaten zijn indrukwekkend maar nog belangrijker is dat alle cliënten heel tevreden zijn.”

“Radiofrequentie voor contourvorming en huidverstrakking passen wij al sinds 2009 toe. Maar het Multi Polare RF systeem, gecombineerd met magnetische pulsen en vacuüm massage in een grote behandelkop, stijgt hier bovenuit. Het grote voordeel is dat we nu een “all in one” behandeling kunnen bieden voor hardnekkige plaatselijke vetophopingen.”

“Naast het huidverstrakkende effect op de binnenkant van de bovenarmen is zelfs cellulite in een korte tijd te verminderen. Juist dit laatste is voor cliënten, en dus voor ons, heel belangrijk. De behandeling duurt kort, is niet pijnlijk en wordt zelfs als prettig ervaren. Tevens biedt de Venus Legacy behandelkoppen voor het gelaat en de kin regio. De ondersteuning op training en marketing door de leverancier USKIN is werkelijk top te noemen. Daarmee hebben we een systeem in huis gehaald waar we garant staan voor een resultaat dat men van Alizonne verwacht”

Suzan Oerlemans

Huidinstituut SUZAN OERLEMANS

“Ja, wij brengen jouw huid weer in topconditie. Dat durf ik je te garanderen. Maar we doen het wel samen!”

Annemiek van Aken

Schoonheidsinstituut annevanaken

“Schoonheidsinstituut annevanaken gelooft dat elke vrouw en man er stralend uit kan zien. Annemiek van Aken vertelt over…”

“Schoonheidsinstituut annevanaken gelooft dat elke vrouw en man er stralend uit kan zien. Annemiek van Aken vertelt over haar ontmoeting met Isabel; ‘Isabel van USKIN in Best, de distributeur van de Venus Freeze Plus, vroeg mij of ik interesse had om de behandeling zelf een keer te ervaren. Ik ben van nature vrij sceptisch en ‘eerst zien dan geloven’ is mijn credo.”

“Ik wil eerst bij mezelf resultaten zien, voordat ik een behandeling of techniek op mijn klanten toepas. Dus nam ik het aanbod van Isabel graag aan en ik ging iedere week naar Best vanuit Den Haag. Overigens geen straf, want de behandeling met de Venus Freeze Plus is namelijk zo lekker dat ik er al meteen verslaafd aan raakte.”

“De warme elektrode die in een roterende beweging over je huid gaat, is heerlijk slaapverwekkend. Mijn huid voelde meteen zachter en gladder aan. Na 7 behandelingen begon het eerste resultaat zichtbaar te worden. Mijn kaakcontour (mijn aandachtspunt) was duidelijk strakker, de huid steviger en gelift, ook op mijn voorhoofd. De lijntjes rond mijn ogen waren eveneens veel minder zichtbaar.”

Karin Manders

Salon Intense

“Onze toonaangevende salon is gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid…”

“Onze toonaangevende salon is gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van uw huid. In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met behandelingen en producten van topkwaliteit. Alle behandelingen en producten zijn op natuurlijke basis, zodat de huid zelf gestimuleerd wordt om te gaan werken en er zichtbaar huidverbetering plaatsvindt.”

The Venus Concept Defined

Venus Concept

Dr. Neil Sadick

Cosmetic Dermatologist

“Dr. Neil Sadick, shares his views on how safe Venus Freeze treatments are, and the versatility that comes from…”

“Dr. Neil Sadick, Cosmetic Dermatologist, shares his views on how safe Venus Freeze treatments are, and the versatility that comes from having 2 body applicators to work with. He also tells the story of the Venus Freeze Club and the success he’s had since introducing Venus Freeze treatments at his clinics in Manhattan & Great Neck in New York, USA.”

“Dr. Neil Sadick talks about how well received Venus Freeze treatments are by patients, and how easy that success has spread by word-of-mouth of his customer base. He mentions how treatments are easy to perform and how comfortable and relaxed the patients feel during the treatments. He also mentions it is a favored treatment by the technicians, for the ease of use and lack of fatigue after a full day of performing the treatments.”

“Neil Sadick, MD, FAAD, FAACS, FACP, FACPh, is Clinical Professor of Dermatology at Weill Cornell Medical College, President of the Cosmetic Surgery Foundation, Member of the Board of Examiners for the International Society of Hair Restoration Surgery, and Global Medical Advisor for Christian Dior Beauty.”

“Venus Freeze is the first and only non-invasive and pain-free treatment for body contouring, cellulite reduction, wrinkle reduction and skin tightening for the face, neck and body. It is a risk free treatment that does not harm the skin and is suitable for both male and females of all skin types.”

“What makes Venus Freeze treatments stand out from any other non-surgical aesthetic treatment is that it’s completely safe and pain-free, and there is no downtime after the treatment at all. You can do a treatment during your lunch hour or just before a date night!”

“Venus Freeze uses the best of modern medical and aesthetic technologies available today: It combines Magnetic Pulse therapy and Multipolar Radio Frequency to deliver superior results to any other non-invasive technology available in the industry. It is cleared by the FDA for Facial Wrinkles and Rhytides and licensed by Health Canada for non-invasive treatment of temporary cellulite and temporary skin tightening.”

Anne van Aken

Schoonheidsinstituut Anne van Aken

“Iedereen wil er jonger en mooier uitzien dan ze werkelijk zijn. Schoonheidsinstituut annevanaken gelooft dat elke vrouw en man…”

“Iedereen wil er jonger en mooier uitzien dan ze werkelijk zijn. Schoonheidsinstituut annevanaken gelooft dat elke vrouw en man er stralend uit kan zien. Als gerenommeerd schoonheidsinstituut zijn we al bijna 40 jaar een begrip in Den Haag en omgeving.”

Schoonheidsinstituut Cleopatra

Schoonheidsinstituut Cleopatra

“Salon Cleopatra in Utrecht is al 15 jaar hét adres voor huidverbetering, -verjonging, beauty & hairstyling. In de salon vinden zij…”

“Salon Cleopatra in Utrecht is al 15 jaar hét adres voor huidverbetering, -verjonging, beauty & hairstyling. In de salon vinden zij het belangrijk dat er persoonlijk aandacht is voor u. Samen stellen zij uw persoonlijke behandeling samen en bekijken we elke keer opnieuw wat uw huid of haar nodig heeft.”

Original skin

Original skin

“Bij Original Skin kunnen ze uw huid op allerlei manieren verbeteren. Elke huid is anders; elke huid heeft een andere…”

“Bij Original Skin kunnen ze uw huid op allerlei manieren verbeteren. Elke huid is anders; elke huid heeft een andere behandeling nodig. Om een behandeling op maat te kunnen garanderen zijn de huidcoaches ervaren in verschillende soorten behandelingen met verschillende middelen.”

Skynz huidinstituut Twello

Skynz huidinstituut Twello

“Bij Skynz verwelkomen ze u graag met een breed aanbod aan schoonheids-, medische, paramedische en cosmetische…”

“Bij Skynz verwelkomen ze u graag met een breed aanbod aan schoonheids-, medische, paramedische en cosmetische huidbehandelingen. Een bezoek aan huidinstituut Skynz in Twello is een bewuste keuze. De gekwalificeerde huidtherapeute, allround schoonheidsspecialiste en ervaren medische pedicure werken met natuurlijke producten zonder concessies te doen aan kwaliteit, effectiviteit en luxe.”

Tijdloos

Tijdloos

“Bij Tijdloos vinden ze het belangrijk dat je je fijn voelt. Een mooie huid helpt om je fijn te voelen en die verzorg je van…”

“Bij Tijdloos vinden ze het belangrijk dat je je fijn voelt. Een mooie huid helpt om je fijn te voelen en die verzorg je van binnen en van buiten. Heb je huid lief, zij helpen je daarbij!”

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X