icoone®: de introductie van dit veelbelovende en krachtige apparaat

Back to Berichten
icoone®

icoone®: de introductie van dit veelbelovende en krachtige apparaat

Welkom op ons eerste blog over de icoone®. Mijn naam is Isabel en ik neem je maar al te graag mee in het ontstaan van de icoone®. Ik geef je in dit blog (en de volgende blogs) graag informatie over de impact van het apparaat en de nieuwste inzichten die daarbij komen kijken.

Wat maakt de behandelmethode van de icoone® bijzonder?

We hebben geleerd hoe de huid is opgebouwd, denk aan: het epidermis, de dermis en het onderhuids bindweefsel. Na 20 jaar onderzoek blijkt dat er nog meer is. Je zult bij het lezen van de blogs vaker de naam professor Guimberteau voorbij zien komen. Hij is namelijk de man die na 20 jaar onderzoek beelden op video heeft weten vast te leggen. En daarnaast heeft hij zijn inzichten gedeeld in het boek; Architecture of Human Living Fascia. 

Het behandelen van de fascia

De onderzoeken die hij gedaan heeft gaan over de fascia, ook wel het alveolaire netwerk genoemd. Onze huid is opgebouwd uit een fragiel netwerk van allemaal vezels die met elkaar in verbinding staan. Het gaat hierbij om vezels van collageen en elastine met daarin de micro vacuole. Toen Gianfranco Tudico, eigenaar van icoone, op de hoogte kwam van deze onderzoeken van professor Guimberteau was het allemaal duidelijk. 

Onze huid vraagt om een nieuwe benadering waarmee we met respect de fascia behandelen. We werken op de fascia en daarom wil je respectvol te werk gaan. Je bereikt hierdoor veel meer vergeleken met andere behandelingen die de huid stress bezorgen. Zo is dan ook de gepatenteerde Roboderm® technologie ontstaan van icoone®. 

Benieuwd geraakt naar de onderzoeken? Blijf ons dan volgen. In het volgende blog vertel ik je graag meer over de gepatenteerde Roboderm® technologie. Ik vertel je dan precies waarom deze technologie zoveel impact heeft op de te behalen resultaten.

Wil je meer weten over de icoone®? Op deze pagina zie je een mooi overzicht met veel waardevolle informatie.

Back to Berichten
X