De strijd tegen huidveroudering.

Back to Berichten

De strijd tegen huidveroudering.

Bij de strijd tegen huidveroudering is de MP2 technologie onmisbaar! Deze is een krachtpatser in volume en contouren. Herken je je in volumeverlies bij de wangen en wil je een strakkere kaaklijn? Maak dan kennis met een behandeling van Venus Concept.
Om dit te realiseren is een kuurvorm een must, waarbij je één keer in de week een behandeling ondergaat.

Je kunt de behandeling ook als energieboost ondergaan en dan doe je dat 4 weken achter elkaar. Een fantastische glow en een huid die veel energie heeft gekregen!

Deze technologie is non-invasief, ofwel geheel pijnloos. Er worden naast de stimulatie van collageen en elastine zelfs nieuwe fibroblasten aangemaakt en dat maakt deze behandeling daarom echt heel erg bijzonder.

Met legio behandelmethodes zoals microneedling, LED, bindweefselmassages voorzien we de fibroblast van een prikkel om nieuw collageen aan te maken. We zijn altijd bezig met de stimulatie van collageen omdat dit voor de stevigheid van de huid zorgt. Met de MP2 technologie gaan we nog een stap verder!

Rond ons 50ste levensjaar is er gemiddeld nog maar liefst 50% collageen aanwezig in de dermis. Wat tevens ook wil zeggen dat je nog maar 50% aan fibroblasten hebt in de huid. Fibroblasten gaan kapot door onder andere externe factoren zoals: zonschade, een verkeerde leefstijl en ongezonde voeding. Als de fibroblasten kapot gaan dan kun je ook niet meer optimaal collageen aanmaken. Dus: op het moment dat je meer fibroblasten kunt aanmaken dan kun je dus ook meer collageen aanmaken (!).

Nu moet je wel beseffen dat deze manier van aanpak om meerdere behandelingen vraagt. Het is niet zo dat je na een behandeling er een hele nieuwe familie aan fibroblasten bij hebt. Zoals je begrijpt heb je iets meer geduld moeten hebben en hebben we hier te maken met een proces. Het aanmaken van een nieuwe bundel aan collageen duurt minimaal al 3 maanden bij een huid die in een goede conditie verkeert. Het proces hiervan duurt langer, maar je zult wel direct de lifting zien. Je ziet direct dat het volume is toegenomen en de contouren strakker zijn, hierdoor kijk je alweer uit naar de volgende behandeling.

Dit directe resultaat door de warmte van de radiofrequentie zal binnen 1-5 dagen afnemen en dat is dan ook de reden dat je terug moet komen. We geven een stimulatie van het FGF 2 hormoon (fibroblast growth factor 2). Maar dat is dus een proces. Want de fibroblast growth factor 2 geeft een signaal af naar de cellen en die zorgen dus weer voor de aanmaak van nieuwe fibroblasten, angiogenese (vorming kleine haarvaatjes) en de stimulatie van het collageen. Dit alles zorgt voor natuurlijke huidverjonging. Niet alleen krijg je een instant glow, meer volume en strakkere contouren, ook je huid ziet er in zijn geheel fantastisch mooi uit.

Zie hier hoe Celine de MP2 behandelingen ervaarde.

Back to Berichten
X