Acnelittekens? De Venus Viva ™ zorgt voor een gladde, jeugdige en stralende huid

Back to Berichten

Acnelittekens? De Venus Viva ™ zorgt voor een gladde, jeugdige en stralende huid

In het land van beauty zijn we altijd op zoek naar de meest effectieve wijze om een jongere huid te realiseren. We houden ons altijd bezig met behandelingen die daadwerkelijk resultaat genereren. Een blije cliënt met een mooie huid spreekt boekdelen. Zij zijn het allermooiste visitekaartje en zijn een weerspiegeling van ons zakelijk succes. Wil je meer lezen over de behandeling van acnelittekens? Lees hier meer. 

Acnelittekens kunnen mensen behoorlijk onzeker maken, en zelfs levensvreugde ontnemen. Hoe mooi is het om deze mensen zelfvertrouwen te geven en hen te laten stralen? Voor ons is dat erg van belang. Acnelittekens kunnen doeltreffend worden behandeld met behulp van fractionele radiofrequentie van de Venus Viva ™. 

Doordat je de power en coagulatie zelf kan instellen kun je dus maatwerk leveren. Diepe acnelittekens worden zeer zorgvuldig aangepakt, en daarnaast is de huid in staat om goed en snel te herstellen, waardoor de cliënt maar een minimal herstelperiode heeft.  Behandelingen met dit apparaat zijn mogelijk op cliënten van alle Fitzpatrick-huidtypes zonder postinflammatoire hyperpigmentatie (PIH). Dit is de oplossing om de doelgroep voor huidvernieuwende behandelingen te verbreden.

De duur van de behandeling in combinatie met de zelf in te stellen parameters en andere instellingen zijn belangrijke factoren die de Venus Viva ™ waanzinnig nuttig maken. De behandeling van acnelittekens is effectief maar ook zeker comfortabel.

Wil je meer informatie over hoe je jouw cliënten kunt behandelen met de Venus Viva ™? Ik vertel je er graag meer over. Ik kan je stap voor stap uitleg geven over de procedure. Schroom niet om contact met mij op te nemen, en voorzie jouw cliënt van de mooiste acne litteken vrije huid.

LEES OOK:

– Venus Viva ™: zo kun je huidvernieuwende behandelingen realiseren
– Hoe je je bedrijf kunt upscalen met marketing ondanks de Corona crisis.
– Dit is hoe je aan cross-selling in jouw praktijk doet.
– De nieuwste methode van mechanische bindweefselmassage, ofwel icoone®.
– MP2 technologie: wanneer kies je hiervoor?

Back to Berichten
X