Bindweefselmassage door 21.600 stimultaties per minuut!

Back to Berichten

Bindweefselmassage door 21.600 stimultaties per minuut!

De meest effectieve en innovatieve bindweefselmassage is icoone. Deze methode is ontwikkeld na meer dan 20 jaar endoscopisch onderzoek naar ons bindweefsel, ook wel de fascia. Deze nieuwste inzichten hebben geleid naar de Roboderm® technologie. Het is namelijk gebleken dat de fascia (ook wel ons bindweefsel) niet alleen in onze huid loopt maar door heel ons lichaam, dus ook langs organen, spieren, gewrichten etc. Het staat ook helemaal van top tot teen met elkaar in verbinding. Door ons hierop te gaan focussen kunnen we dus heel veel problematieken aanpakken. Zo lopen ook onze bloedvaten en lymfevaten door het bindweefsel heen. Waardoor we deze dus juist activeren wanneer we met icoone® werken. En hoe beter je lymfe, hoe gezonder je huid.

Het bindweefsel is een heel fragiel weefselnetwerk. Dit vraagt dan ook een andere benadering dan de reguliere bindweefselmassages die er aangeboden worden. Een icoone® behandeling is heel vriendelijk voor het bindweefsel. Een bindweefselmassage mag geen pijn doen. We willen namelijk geen stress geven aan de huid. Door middel van de Roboderm® technologie, worden er 21.600 Multi Micro Alveolaire Stimulaties afgegeven aan het bindweefsel. Dit zorgt ervoor dat we effectief werken op het bindweefsel, zonder dat we het bindweefsel stress geven. Daarom is het op ontzettend veel indicaties zowel cosmetisch als medisch in te zetten.

Met een icoone behandeling wordt er zowel drainerend, modellerend en verstevigend gewerkt. Een onmisbare stap in jouw reis naar een gezonde en vitale huid.

Zie hier hoe Celine de icoone behandelingen ervaarde.

Back to Berichten
X