Wendy van Dijk, we zijn vereerd!

Back to Berichten

Wendy van Dijk, we zijn vereerd!

De behandelingen met icoone en MP2 van Venus Concept zijn niet meer weg te denken wanneer je op het hoogste niveau wil werken aan een gezonde, stevige en strakkere huid. Zo heeft ook Wendy van Dijk ontdekt!

icoone is de nieuwste effectieve methode van bindweefselmassage. Meer dan 20 jaar endoscopisch onderzoek door Professor Jean Claude Guimberteau heeft geleid tot de Roboderm technologie. En daarmee is dit de enige methode waarbij we werken op de fascia. En als behandelend specialist weet je wat voor impact het heeft om de huid op een vriendelijke, veilige én effectieve wijze te behandelen. Niet alleen cosmetisch én medisch voor vele indicaties in te zetten maar ook voor je algehele gezondheid en vitaliteit. Wendy is overtuigd en trouwe fan deze nieuwste gelukmaker!

De MP2 technologie van Venus Concept geeft je huid enorm veel volume en zorgt voor een lifting en verstrakking van de huid. De combinatie van Multi-Polaire Radiofrequentie met Magnetische Pulsen is uniek en niet terug te vinden in andere behandelingen. De Multi-Polaire Radiofrequentie stimuleert intensief het collageen wat zorgt voor de stevigheid van de huid en de Magnetische Pulsen maken nieuwe fibroblasten en kleine haarvaatjes aan. Dus veel meer aanmaak van collageen dan bij andere methoden van collageen stimulerende behandelingen. De nieuwe haarvaatjes zorgen ervoor dat er meer doorstroming is van zuurstof en voedingsstoffen. En het resultaat daarvan is een glowy en gezonde huid. Wanneer je eenmaal een behandeling hebt ondergaan, kun je niet meer zonder!

Onlangs nog is er een artikel gepubliceerd op Wendy Online over icoone. Klik hier voor het artikel;

Last van zichtbare littekens, rimpels of cellulite? Met deze techniek verbeter je de conditie van je huid

Wil je je behandelaanbod uitbreiden en ben je je aan het oriënteren naar de meest innovatieve en non-invasieve behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Warme groet,
Isabel

Back to Berichten
X