Venus Glow: de behandeling voor een gezonde huid en onwijs mooie glow

Back to Berichten

Venus Glow: de behandeling voor een gezonde huid en onwijs mooie glow

De Venus Glow is een krachtige drie in één behandeling met drie verschillende technologieën. We werken met vacuüm, een 360 graden roterende tip en twee ultra fijne jetstralen. Met de Venus Glow werken we op de porie, we reinigen deze, en voorzien de huid van een stralende teint. En dat in 20 tot 30 minuten behandeltijd! Hoe we dat doen, dat lees je hier. 

Bij het uitvoeren van de Venus Glow behandeling wordt de porie in de huid, in de diepte gereinigd. Het huidoppervlak wordt tijdens de behandeling beschermd en blijft intact. De behandeling bevordert een wondgenezingsproces maar maakt de huid niet kapot en brengen geen schade aan. En het mooie is dat we tevens werken op de collageen stimulatie. 

De huid voorzien van een glow

Het betreft niet slechts een oplossing voor de ingang van de porie, maar voor het gehele oppervlak van de porie. Dit zorgt ervoor dat het huidverjonging proces in gang wordt gezet. De vacuüm verhoogt de plaatselijke microcirculatie terwijl de spintip de huid masseert. Dit om de verspreiding van voedingsstoffen (die vrijkomen in de bloedbaan) te vergroten.  

Na de behandeling merkt de cliënt dat de huid meer gerevitaliseerd is, de huid is schoner, soepeler, vitaler en voorzien van een prachtige glow. Deze behandeling is ook heel mooi in combinatie met andere behandelingen. De behandeling is comfortabel en cliënten kunnen na de behandeling direct over op hun dagelijkste routine. 

Venus Glow

De Venus Glow pakt de huid als het ware op, hij opent de porie en verwijdert onzuiverheden uit het stratum corneum. En ondertussen draait de tip 360 graden rond en komen er twee jet straaltjes uit. De twee jet straaltjes zijn nog smaller dan de diameter van een van onze haren. En dit is dus ook kleiner dan een gemiddelde poriegrootte, waardoor we goed in de diepte van de porie kunnen werken. Door met vacuüm te werken wordt de micro bloedcirculatie verbeterd. Dit zorgt ervoor dat er voedingsstoffen vrijkomen uit de bloedbaan en dat die uiteindelijk verspreid worden. Hierdoor krijgt men een betere huidconditie. Als je vervolgens producten aanbrengt op de huid, dan worden werkstoffen beter opgenomen in de huid.

Per cliënt maken we de dus gebruik van één tip. Er hoeft niet van tip gewisseld te worden en daarnaast zijn de drie verschillende technologieën allemaal op maat verstelbaar. We kunnen dus per cliënt kijken naar hoe gevoelig de huid is en hoe de conditie van de huid is. Doordat we heel specifiek te werk gaan kunnen we voor iedere cliënt maatwerk leveren. Overigens werken we in twee richtingen. 

LEES OOK: Het verschil tussen manuele bindweefselmassage en icoone®.

And last but not least:

We hebben nog een prachtige aanvulling op de Venus Glow, namelijk de Venus Glow serums. De serums zorgen ervoor dat je de behandeling naar een hoger niveau kunnen tilt. De serums zorgen er mede voor dat we de behandeling op maat kunnen geven, omdat de serums ook worden geselecteerd per cliënt en de huidconditie daarvan. 

Venus Glow serums

De serums werken door in de diepte, na de behandeling heb je meteen zichtbaar resultaat. De serums zijn in verschillende unieke samenstellingen beschikbaar en daardoor zijn ze breed inzetbaar. We kunnen ze voor iedere cliënt en ieder huidtype gebruiken. 

Het protocol beschikt over twee verschillende stappen: een voorbereidende stap waarbij de huid wordt tot in de diepte gereinigd, en daarna de stap van de serums, waarbij er gebruik gemaakt wordt van huidverbeterende werkstoffen.

Nog even een samenvatting:

Een tip per cliënt is voldoende. Als we gebruik maken van serums wisselen we niet van tip. Na de behandeling voelt de huid direct gezonder, schoner, meer gehydrateerd en fijner aan. Door deze technologie in zijn geheel reinig je de porie op een superieure wijze. De behandeltijd bedraagt 20-30 minuten en we werken in twee richtingen. De behandeling voelt niet krassend aan maar juist heel comfortabel. Door alle voordelen wordt de behandeling terecht drie in één technologie genoemd die zorgt voor huidverzorging en huidverbetering. Qua serums is er voor iedere cliënt een geschikte. Zo heb je een reinigende variant, een die de huid verhelderd, een die de huid beschermd tegen oxidanten, op aging of op onzuiverheden. Wil je meer weten over de Venus Glow? Neem dan contact op met mij.

Back to Berichten
X