Hoe gezonder je lymfe, hoe gezonder je huid.

Back to Berichten

Hoe gezonder je lymfe, hoe gezonder je huid.

Hoe kun je je leefstijl veranderen om de lymfestroom te verbeteren? En waarom zou dat belangrijk zijn?

Heb je een sterke lymfestroom, dan leef je gezonder. Als je lymfestroom langzaam is of stagneert, dan loop je meer risico op ziekten en stoornissen in het functioneren van het lichaam. En op eerdere veroudering, ook van de huid.

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op je lymfe. Uiteraard speelt gezonde voeding een grote rol, net zoals beweging en ontspanning.

Een massage is hierin ook een onmisbaar onderdeel. Een goed werkende lymfestroom is namelijk noodzakelijk, want dan worden gifstoffen en schadelijke stoffen uit je lichaam verwijderd. In alle weefsels zitten lymfekanalen. Stoomt je lymfe goed, dan spoel je je lichaam schoon.

Ervaar je stress? Dit zorgt voor littekens in het lymfesysteem. Relaxerende muziek, mediteren, yoga, je ademhaling, dit alles zal je lymfestroom helpen.

icoone werkt specifiek op het gehele lymfestelsel. Dat is de basis van deze innovatieve behandeling. Dit is voor ons dan ook een onmisbare 1e stap naar een gezonde huid van binnenuit.

Met maar liefst 21.600 microstimulaties per minuut werkt icoone drainerend, modellerend en verstevigend. Deze methode, ook wel de Roboderm technologie, is ontstaan na meer dan 20 jaar endoscopisch onderzoek door dr. Guimberteau. Deze nieuwe inzichten hebben geleid tot de nieuwste en meest innovatieve behandeling voor de behandeling van het bindweefsel.

Back to Berichten
X