icoone® (verlopen)

icoone®

icoone® Beauty en icoone® Laser zijn breed inzetbare mechanische massage systemen welke andere veelgebruikte systemen voorbij streven. Pijnloze, non-invasieve behandelingen die ingezet kunnen worden voor zowel medische- als cosmetische toepassingen voor gezicht en lichaam.

Bekijk en vergelijk de systemen

Bekijk ons volledige assortiment van mechanische bindweefselmassage systemen. Klik op een systeem hieronder voor meer informatie over het systeem en om een overzicht te zien van de oplossingen die dit systeem met zich meebrengt.
Bekijk systeemdetails

 

icoone® LASER biedt een unieke en exclusieve combinatie van non-invasieve technologieën voor bodycontouring; twee Independent Motorized Rollers met 915nm Laser én 650nm LED.

Bekijk systeemdetails

 

icoone® BEAUTY werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen, activeert lipolyse en biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X