Technische Vragen

Technische vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over de Venus Concept en ICOONE® systemen.

Maak gebruik van Cleansing Wipes waarmee je de applicator kan reinigen. Vanuit hygiëne- en onderhoudsoogpunt is het van belang om elektrodes na iedere behandeling te reinigen.

Controleer met regelmaat (1x per maand) aan de achterzijde van het systeem het waterlevel. Indien te laag, vul dit aan door gebruik van gedestilleerd water toe te voegen met behulp van de by-pass tool. Dit is een rode trechter die is geleverd samen met de Versa. Controleer tijdens het bijvullen of het waterlevel niet boven maximum uitstijgt.

Maak gebruik van Cleansing Wipes waarmee je de applicator kan reinigen. Vanuit hygiëne- en onderhoudsoogpunt is het van belang om de rollers met regelmaat te reinigen. Door het systeem in ”cleaning” stand te zetten is het vacuüm uitgeschakeld en kan je eenvoudig de tissue tussen de rollers laten draaien om te reinigen.

Aan de linkerzijde van het systeem bevind zich een witte klep. Maak deze open en draai het luchtfilter eraf. Zuig vervolgens de opening schoon met een stofzuiger en let daarbij op dat je de O-ring niet beschadigd. Duw/ draai vervolgens de nieuwe filter op de aansluiting. Let wel op welke filter je gaat verwisselen, Robotwins of Robosolo. Beide filters dienen ná 50 werkuren te worden vervangen, in het ”servicemenu” wordt dit aangegeven.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Specificeer jouw onderwerp zodat wij je optimaal van dienst kunnen zijn. Mocht je direct contact met ons willen opnemen, dan kan dat via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Spreek een specialist

Wil jij meer te weten komen over onze werkwijze, ons aanbod en onze aanpak?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
×
USKIN Magazine
X