fbpx

Cellics

Een goed opgebouwde huid is belangrijk voor maximaal en blijvend resultaat op de huid. Goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenuit. Dé oplossing voor de beste skin vitality is orale inname, bij voorkeur middels een poeder.

Cellics is het eerste complete product waarbij van binnenuit je huid weer wordt opgebouwd. Een compacte lijn bestaande uit high quality health nutrition supplements in poedervorm, met een focus op de huid. Je roert het makkelijk door een glas water, een sapje of een ochtendsmoothie.

Cell Elixer

let's rebuild

Cell First

let's protect

Cell Pure

let's detox

Cellics Health Nutrition,
focus op de huid

Als importeur en leverancier van de beste apparatuur op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en bodycontouring en leverancier van een vegan skincare line, bieden we het beste voor de buitenkant.

Echter ontbrak er iets. In onze eigen praktijk voor huidverbetering en huidverjonging liepen we ertegenaan dat we niet altijd het gewenste resultaat behaalden met onze behandelingen en skincare. Dit kwam, omdat de cliënt er zelf ook wat voor moet doen. En goed voor jezelf zorgen valt in de hedendaagse drukte nog niet mee. Ook bevatten groenten, vlees en fruit anno nu niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger. En zo is Cellics Health Nutrition, met een focus op de huid, ontstaan. Om het de cliënt makkelijker te maken.

Alles voor de huid
in één product

Vanuit ruim 20 jaar ervaring merkte Isabel, samen met huidexpert Suzan Oerlemans, dat de juiste suppletie echt helpt.

Alleen frustreerde het dat er meerdere pillen en potten nodig waren om echt in die huid te werken. Welke cliënt zit er nou te wachten op een handje vol pillen dat ze in moeten nemen? Juist, niemand! Met Cellics Health Nutrition is alles voor de huid in één makkelijk te gebruiken en doseren product.

Fundering voor
maximaal resultaat

Cellics zorgt voor een mooie huid, door slechts één schepje van het poederproduct per dag bij je ontbijt.

Je roert het gemakkelijk door een glas water, een sapje of je smoothie. De ingrediënten zijn klinisch en wetenschappelijk onderbouwd.

Om waar te kunnen maken wat je belooft, moet de cliënt een goede fundering hebben om op te behandelen. Zonder Cellics mis je deze fundering om maximaal resultaat te behalen aan de buitenkant.

Wil je maximaal resultaat? Dan wil je cellics.nl

X