Cellics

Celebrate beauty

De liefde voor de huid bracht ons samen. Onze reis naar huid vitaliteit van binnenuit was een feit. Dit was het begin van Cellics. Jouw buitenkant laten stralen in wat jij belangrijk vindt. Met de meest complete, complexe formule, hoog gedoseerd in poedervorm om jouw huid en reis te ondersteunen. Je mengt het met water of een smoothie waarbij je maximaal werkt op huid gezondheid en vitaliteit. Onze formules bevatten bouwstoffen, vitamines, mineralen, anti-oxidanten en essentiële vetten voor het beschermen en voeden van de huid. Ze ondersteunen je lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine. Samen zorgt dit voor een maximale ondersteuning tijdens jouw expeditie.
What is your journey?

Bon Voyage
Isabel en Suzan

Cellics Health Nutrition,
focus op de huid

Als importeur en leverancier van high end apparatuur, bieden we het beste voor de buitenkant.

Echter ontbrak er iets. In onze eigen klinieken liepen we ertegenaan dat we niet altijd het gewenste resultaat behaalden met onze behandelingen en skincare. Dit kwam, omdat de cliënt er zelf ook wat voor moet doen. En goed voor jezelf zorgen valt in de hedendaagse drukte nog niet mee. Ook bevatten groenten, vlees en fruit anno nu niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger. En zo is Cellics Health Nutrition, met een focus op de huid, ontstaan. Om het de cliënt makkelijker te maken.

Alles voor de huid
in één product

Vanuit ruim 20 jaar ervaring merkte Isabel, samen met huidexpert Suzan Oerlemans, dat de juiste suppletie echt helpt.

Alleen frustreerde het dat er meerdere pillen en potten nodig waren om echt in die huid te werken. Welke cliënt zit er nou te wachten op een handje vol pillen dat ze in moeten nemen? Juist, niemand! Met Cellics Health Nutrition is alles voor de huid in één makkelijk te gebruiken en doseren product.

Fundering voor
maximaal resultaat

Cellics zorgt voor een mooie huid, door slechts één schepje van het poederproduct per dag bij je eerste maaltijd.

Je roert het gemakkelijk door een glas water, een sapje of je smoothie. De ingrediënten zijn klinisch en wetenschappelijk onderbouwd.

Om waar te kunnen maken wat je belooft, moet de cliënt een goede fundering hebben om op te behandelen. Zonder Cellics mis je deze fundering om maximaal resultaat te behalen aan de buitenkant.

Wil je maximaal resultaat? Dan wil je cellics.nl

X