Pigment

Pigment

Teveel in de zon is nooit gezond voor de huid: een overdosis aan UV-straling verhoogt de kans op huidkanker en je huid veroudert er sneller door. De cellen die pigment aanmaken worden hierdoor verstoort waardoor er ophopingen van pigment ontstaan: dit resulteert in donkere vlekken op de huid. Zonneschade wordt in de huid ‘opgeslagen’ wat op latere leeftijd kan duiden op huidveroudering en huidproblemen.

Systemen voor de behandeling van pigment

Richt je op de meest uitdagende behoeften van jouw patiënten
Het meest veelzijdige all-in-one systeem met twee verschillende, zeer effectieve technologieën in één werkstation om pigment te behandelen. Afhankelijk van het pigment en overige wensen van de patiënt om aan te werken kies je de gewenste technologie. De keuze bestaat uit Fractional RF of IPL.

Kenmerken
• De Venus Versa beschikt over 10 applicators om verschillende soorten behandelingen aan te bieden met één systeem

Het meest complete systeem om in te zetten voor huidherstel zodat je alle andere huidherstellende apparaten effectief kan vervangen door dit lichtgewicht, tafelmodel systeem. Met de NanoFractional RF technologie zal de huid herstellen, waardoor het uiterlijk van littekens, dyschromie, vergrote poriën, striae, ongelijkmatige huidtextuur en andere tekenen van huidschade zal verbeteren.

Kenmerken
• Volledige controle over het systeem voor een verbeterde werkzaamheid van de behandeling
• SmartScan™ – technologie waardoor de behandeling prettiger is om te ondergaan. De energie wordt niet in één keer afgegeven
• Gepatenteerde tip technologie met de grootste spotgrootte
• Veilig voor alle huidtypes en een korte herstelperiode
• Inclusief DiamondPolar ™ applicator, aangedreven door Multi-Polar RadioFrequentie en Magnetische Pulsen, voor niet-invasieve behandelingen

Klinische resultaten

Bekijk de before/after foto’s en bekijk de eerder behaalde resultaten met dit systeem

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X