Uit te breiden naar

all-in-one systeem

3 unieke

technologieën

Veelzijdig:

medisch & cosmetisch

Een combinatie van
drie unieke technologieën
TriBella

Venus Versa™ kan voor verschillende medische en cosmetische huidverbeterende doeleinden worden ingezet.

Het is het meest veelzijdige all-in-one systeem voor non-invasieve behandelingen zoals: ontharen, de aanpak van acné, grove poriën, littekens, vasculair, pigment, bodycontouring, cellulite, huidverstrakking en rimpelreductie. De Venus Versa™ bevat die unieke technologieën:

 • Intense Pulsed Light (IPL) met SmartPulse™
 • Nano Fractionele Radiofrequentie met SmartScan™ technologie
 • En de gepatenteerde MP2 technologie (Multi-Polaire Radiofrequentie + Magnetische Pulsen).

Bereik het beste resultaat door deze 3 technieken in één behandeling toe te passen. Met deze TriBella treatment werk je op alle huidproblemen én op alle huidlagen.

De TriBella behandeling duurt ongeveer 2 uur en met een frequentie van elke 4 à 5 weken. Ongeveer 3 maanden na de laatste behandeling is het optimale resultaat zichtbaar. Daarna adviseren wij om de behandeling elke 6 maanden te herhalen. Er is een korte hersteltijd van maximaal 3 dagen.

Behaalde resultaten
met de Venus Versa™

Geavanceerde technologie
met uniek design

Breid het behandelaanbod van jouw kliniek uit met die veelzijdige apparaat dat kan worden aangepast voor elk specifiek huidprobleem.

Venus Versa™ kan makkelijk verplaatst worden naar een andere behandelruimte, waardoor het een ideaal systeem is voor locaties met beperkte ruimte.

DE NIEUWSTE GENERATIE VAN DOELTREFFENDE LICHTTECHNOLOGIE MET NOG MEER MOGELIJKHEDEN OP GEBIED VAN: HAARREDUCTIE, HUIDVERJONGING EN DE AANPAK VAN COUPEROSE, ROSACEA, ACNÉ EN PIGMENTVLEKKEN
 • Alle IPL-applicatoren omvatten de innovatieve SmartPulse™ technologie om nauwkeurig en consequente effectieve energielevering te garanderen.
 • Geselecteerde pulsen van het licht/kleurenspectrum worden gefilterd en afgeleverd in de huid. Het licht wordt in de huid geabsorbeerd door de behandelende indicaties. De lichtenergie wordt vervolgens in de huid omgezet in therapeutische warmte-energie.
 • De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en leiden dit vervolgens naar de wanden van de vaatjes. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt waardoor de verwijde bloedvaatjes verdwijnen/vervagen.
 • Bij haar reductie absorbeert de melanine in de haarschacht het licht en leidt dit vervolgens naar de haarfollikel. Door de warmte-energie wordt de haarfollikel (indien het haartje in de groeifase zit) aangepakt wat vervolgens leidt tot haar reductie.
 • Bij hyperpigmentatie penetreert de lichtbundel in de huid en deze wordt door het pigment/melanine in de pigmentvlek opgenomen. Door deze opname wordt de cel kapot gemaakt en het pigment afgebroken. Het lichaam ruimt dit vervolgens zelf op waarbij IPL alleen het pigment op de opperhuid verwijderen kan.
 • Voor behandeling met dubbel licht voor de aanpak van acne, richt het blauwe licht zich op de Propionibacetrium Acnes. Dit leidt tot vernietiging van de bacteriën terwijl de langere golflengte van rood licht ontstekingen vermindert en een snellere genezing bevordert
 • De Venus Versa™ IPL-systemen leveren 1,5 keer meer energie dan andere IPL systemen. Dit voor zowel de therapeutische specta van 515nm-600nm als 650-820nm.
 • Het real-time koelsysteem bewaakt de temperatuur 1000 keer per seconde voor een ongeëvenaarde veiligheid en comfort voor de patiënt.
VOOR EEN EGALE EN GLADDE HUID
 • Deze applicator is ontworpen om de huid te egaliseren, ter behandeling van o.a. acnelittekens, traumatische littekens, striae, rosacea, dyschromie, diepe rimpels, vergrote poriën en ongelijkmatige huidtextuur en pigmentatie.
 • De tip is de grootste spotgrootte in de branche en levert maximaal 700 pulsen.
 • De energie wordt verdeeld via een kleine footprint per pin (150 x 20 micron) bij variabele energiedichtheden in een enkele tip waardoor het risico van post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) wordt verminderd. Ook wordt er hierdoor voldoende weefsel intact gelaten. Voor een snellere wondgenezing en een en korte herstelperiode.
 • SmartScan™ maakt gebruik van een uniek algoritme en patroon-selectietechnologie waarmee de gebruiker aangepaste patronen kan genereren voor maximale flexibiliteit en controle tijdens de behandeling.

LICHAAMSCONTOUREN, CELLULITE REDUCTIE, HUIDVERSTRAKKING EN RIMPELVERMINDERING

 • Unieke combinatie van Multi-Polaire Radiofrequentie (RF) en Magnetische Pulsen (PEMF).
 • Doordat de elektrodes op de applicator een miljoen keer per seconde in een uniek algoritme verspringen is er nooit één vast brandpunt, zoals bij  gebruikelijke Radiofrequentie systemen. Dit noemt men Multi-Polaire Radiofrequentie (RF) wat leidt tot een homogene warmte, dus geen heatspikes. Door de Multi-Polaire Radiofrequentie creëer je een snelle opwarming van de huid in alle huidlagen en voelt de behandeling geheel pijnloos aan en zeer ontspannend aan.
 • De Multi-Polaire Radiofrequentie (RF) leidt tot een snelle, pijnloze en veilige toename van de temperatuur in de huid, zelfs op grotere oppervlaktes behoud je dezelfde temperatuur.
 • Door de Multi-Polaire Radiofrequentie is er dan ook geen koeling nodig tijdens de behandeling.
 • Het effect van Multi-Polaire RF wordt versterkt door de Magnetische Pulsen (PEMF). Dit is een niet-thermische technologie die wordt uitgezonden via de elektroden van de applicator.
 • Het bevordert angiogenese (de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes) om beter aan te sluiten bij de zuurstof- en voedingsbehoeften van de huid.
 • PEMF is een bewezen techniek die effectief de regeneratieve processen in de huid stimuleert en wordt al decennia lang ingezet in de wereld van de medische geneeskunde.

Venus Versa™
voor esthetische behandelingen

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

Venus Versa™ biedt vele voordelen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Denk hierbij aan de brede inzetbaarheid voor cosmetische én medische indicaties van alle huidtypen, als kuur en als individuele behandeling met betaalbare behandeltarieven, zonder disposables. Het branchespecifieke bedrijfsmodel is ontworpen om het succes van jouw bedrijf te vergroten.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X