Bodycontouring

Bodycontouring

Meer dan 88% van de mensen heeft last van overgewicht op een deel van hun lichaam. Onderzoek heeft ook aangetoond dat tegenwoordig steeds meer mensen de voorkeur hebben aan niet-invasieve behandelingen. Zelfs als het gaat om behandelingen die een uitdaging vormen voor de esthetiek van het lichaam. Patiënten willen resultaat boeken maar zonder pijn en herstelperiode met dezelfde resultaten als die van een chirurgische ingreep.

Met de niet-invasieve body contouring systemen van Venus Concept en icoone kun je beide oplossingen aanbieden met comfortabele behandelingen die geen herstelperiode met zich meebrengen.

Bodycontouring systemen

Richt je op de meest uitdagende behoeften van jouw patiënten
Het meest geavanceerde systeem voor niet-invasieve cellulite reductie, lichaamscontouren, huidverstrakking en rimpelvermindering voor het gezicht en lichaam.

Kenmerken
• Aangedreven door Multi-Polar RadioFrequentie en Magnetische Pulsen
• VariPulse™ technologie met instelbare gepulseerde vacuüm-pomp beweging
• Realtime thermische feedback voor directe controle over de huidtemperatuur
• Veilig voor alle huidtypes
• Comfortabele behandelingen zonder herstelperiode

Het meest veelzijdige all-in-one systeem biedt de meest gevraagde non-invasieve toepassingen zoals ontharen, aanpak van acné/grove poriën/ littekens/ pigment/vasculair, bodycontouring, cellulite, huidverstrakking, rimpel reductie. Een combinatie van 3 unieke technologien: Intense Pulsed Light (IPL) with SmartPulse™, NanoFractional Radio Frequentie met SmartScan™ en de gepatenteerde (MP)2 technologie (Multi-Polar Radio Frequentie + Magnetische Pulsen.

De OctiPolar applicator wordt aangedreven door Multi-Polar RadioFrequentie en Magnetische Pulsen (gepatenteerde MP2 technologie) voor cellulite reductie, huidverstrakking en omtrek vermindering te bereiken.

Kenmerken

• Realtime thermische terugkoppeling voor directe controle over de huidtemperatuur
• Veilig voor alle huidtypen
• Comfortabele behandeling zonder herstelperiode
• Het systeem kan gecombineerd worden met maximaal 9 andere applicators om verschillende soorten behandelingen aan te bieden met enkel één systeem

De doeltreffendheid en veiligheid van mechanische bindweefselmassages zijn wetenschappelijk bewezen door tal van studies van over de hele wereld. icoone® Beauty gaat verder met een nieuwe generatie onafhankelijke gemotoriseerde rollen met Roboderm® gepatenteerde technologie. De rollers leveren binnenwaartse, buitenwaartse, voorwaartse en achterwaartse rotaties die meerdere stimulaties aan de huid bieden. Deze innovatieve en gepatenteerde technologie werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloed- en lymfatische stromingen, stimuleert de fibroblasten en biedt efficiëntere, snellere en veiligere huidbehandelingen aan dan traditionele, manuele bindweefselmassages.

Kenmerken
• 16 medische programma’s
• Op maat gemaakte programma’s waardoor de behandeling op de meeste gevoeligste huid kan worden uitgevoerd
• Kortere behandeltijd waarin het gehele lichaam kan worden behandeld
• Behandeling kan ingericht worden naar ieders persoonlijke wensen en behoeften
• De behandeling is beduidend minder intensief voor de specialiste door de gemotoriseerde Roboderm® koppen
• Geen hersteltijd

icoone® LASER combineert naast de Roboderm® technologie ook LED en Laser. Het is klinisch bewezen dat de 915 nm diode laser diep in het onderhuids vetweefsel doordringt en geabsorbeerd wordt door enkel vet. De vetcellen worden vloeibaar. Door het 650 nm LED licht wordt het membraan van de vetcel permeabel. Hierdoor kan het vet, wat is vrijgemaakt door de 915 nm laser, verplaatst worden naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die vetten kan omzetten in de verbrandingsstof; suiker. De mechanische stimulatie van het weefsel, door de twee Independent Motorized Rollers, zorgen voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage. Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat door de toepassing van Laser en LED je 43% meer resultaat bereikt op omtrek vermindering versus zonder Laser en LED.

Kenmerken
• De mechanische stimulatie van het weefsel door de twee Independent Motorized Rollers zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage
• Het 650nm LED licht maakt het membraan van de vetcel doorlaatbaar waardoor het vet door de toepassing van 915 nm-laser wordt omgezet in verbrandingsstof suiker
• Nieuwe generatie, onafhankelijke gemotoriseerde rollen met de gepatenteerde Roboderm® technologie
• Werkt intensief op elke millimeter van de huid
• De rollers leveren binnenwaartse, buitenwaartse, voorwaartse en achterwaartse rotaties die meerdere huidstimulaties bieden

Klinische resultaten

Bekijk de before/after foto’s en bekijk de eerder behaalde resultaten met dit systeem

Spreek een specialist

Als je een afspraak wil maken, neem dan contact met ons op door op de onderstaande button te klikken. Wij nemen dan telefonisch of per mail contact met je op.
X