De meest winstgevende oplossing
voor laserontharing

Effectief, veilig en

comfortabel

Wetenschappelijk bewezen

doeltreffende diodelaser

Geschikt voor

alle huidtypen

Golflengte 800 nm

Piekvermogen 2400W

Geschikt voor
alle huidtypen

De nieuwste diodelaser voor laserontharen met de hoogst haalbare gouden standaard op het gebied van effectiviteit en veiligheid én een zeer gunstig terugverdienmodel.

Ben jij op zoek naar een methode voor definitief ontharen die al jouw verwachtingen waarmaakt? Laat je dan informeren over de Venus Velocity™. Deze krachtige diodelaser, met ergonomische applicatoren, drie verschillende spotgroottes, vooraf ingestelde behandelparameters en een SLIDE en PULSE mode verwijdert effectief het gezicht- en lichaamshaar van jouw cliënten. Zelfs dat van de meest gebruinde huid.

De Venus Velocity™ beschikt over een real-time koelsysteem waardoor de huid tijdens de behandeling van een optimale bescherming geniet. Vergeleken met bestaande diodelasers is de Venus Velocity™ een effectievere, snellere en veiligere behandelmethode waarbij de controle van jou als uitvoerend specialist optimaal gewaarborgd wordt.

Behaalde resultaten
met de Venus Velocity™

Geavanceerde technologie
met uniek design

Wetenschappelijk bewezen en zeer doeltreffend. Geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gebruinde huid.

De diodelaser is een wetenschappelijk bewezen zeer doeltreffende techniek. Met een optimale golflengte van 800nm, een hoog piekvermogen van 2400W en drie verwisselbare spotgroottes is de Venus Velocity™ één van de krachtigste diodelasers voor laserontharing.

De toevoeging van het Real-time koelsysteem biedt de optimale balans tussen een krachtige energieopname van melanine chromoforen. Hierdoor ontstaat een diepe warmtepenetratie in de huid en daarnaast wordt de huid tijdens de behandeling optimaal beschermd.

 • De Venus Velocity™ is een veelzijdig systeem met drie instelbare diafragma’s, twee vooraf ingestelde behandelprogramma’s, ergonomische applicatoren en is zeer gebruiksvriendelijk.
 • Kortere behandeltijd op grotere behandelgebieden. Het grootste diafragma is 7 cm2 en de SLIDE-modus zorgen samen voor snellere behandelingen wat resulteert in een kortere behandeltijd.
 • De Venus Velocity™ is veilig voor alle huidtypen en is zelfs voor de gebruinde huid geschikt.
 • Het revolutionair real-time koelsysteem en de SLIDE-modus zorgen voor een effectieve, snelle én pijnloze behandeling.
 • Optimale golflengte van 800 nm
 • Hoog piekvermogen van 2400 W
 • Energie output tot 100 J / cm2
 • Drie applicatoren: groot (7cm2), gemiddeld (3,5 cm2) en klein (1,7cm2)
 • Op iedere diaframa past naadloos een lichtgewicht applicator waardoor er geen noodzaak is voor meerdere applicatoren of omvangrijke, dure vervangingsonderdelen
 • De ergonomische applicator is ontworpen voor langdurig gebruik met minimaal risico op RSI of andere lichamelijke klachten
 • De PULSE-modus levert een hoge energie op voor het weefsel met een lagere herhalingsfrequentie, wat resulteert in een hogere klinische doeltreffendheid en minder behandelingssessies. In de PULSE-modus maakt het hogere vermogen een hoge energie mogelijk bij een kortere pulse duur.
 • De SLIDE-modus. Hierbij wordt de applicator soepel en continue over het behandelgebied bewogen. Hoge herhalingsfrequentie van korte pulsen die een hoog gemiddeld vermogen met volledige dekking en een groter comfort voor de patiënt bereikt.
 • In de SLIDE-modus zorgen lagere energie en intensieve koeling met warmte-accumulatie voor efficiënte behandelingen
 • De unieke mogelijkheid om beide programma’s te gebruiken biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid en verbetert de controle voor de uitvoerend specialist.
 • Berekent 1000 maal per seconde de temperatuur van de applicator.
 • Zorgt voor een constante temperatuur gedurende de gehele behandeling voor een veilige en zeer comfortabele behandeling.
 • Geen herstelperiode na de behandeling.
 • “Internet of Things” (IoT) is de nieuwste technologie om bedrijfsactiviteiten in veel verschillende industrieën te verbeteren.
 • Venus Velocity™ is het eerste en enige systeem in de medische esthetiek industrie dat is uitgerust met IoT-mogelijkheden voor uitstekende optimalisatie van behandelprotocol tot patiënt resultaat.
 • IoT biedt informatie om de efficiëntie van de behandeling te maximaliseren voor de beste ROI en zorgt ervoor dat je systeem optimaal blijft presteren.
 • Venus Concept is het enige bedrijf dat deze hoge mate van ondersteuning en support aan de specialisten biedt.

Venus Velocity™
dé oplossing voor laserontharen

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

De Venus Velocity™ biedt vele voordelen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Deze geavanceerde diodelaser is veilig en comfortabel in te zetten voor alle huidtypen. Het branchespecifieke bedrijfsmodel is ontworpen om het succes van jouw bedrijf te vergroten.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X