De enige oplossing voor huidverstrakking en body contouring op het hoogste niveau

Grootste

lichaamsapplicator

MP2 + VariPulse™

technologie

Bodycontouring &

huidverstrakking

RealTime

Thermische Controle

Een strakke huid,
pijnloos én eenvoudig

De Venus Legacy™ is de beste keuze om hardnekkige vetophopingen en cellulite aan te pakken.

De Venus Legacy™ is het eerste systeem op de markt dat gebruikmaakt van de 4D™ technologie: MP2 + VariPulse™ + RealTime Thermal Feedback. Hiermee bereik je sublieme resultaten op het gebied van bodycontouring, omtrek- en cellulitevermindering en huidverstrakking.

De Venus Legacy™ beschikt over de grootste lichaamsapplicator in de gehele industrie. Deze VariPulse™ applicator geeft een intensieve dieptepenetratie, waardoor je een zeer effectieve behandeling geeft én er minder behandelingen nodig zijn. Al na één behandeling zijn de resultaten zichtbaar, zonder pijn, ongemak of hersteltijd.

Behaalde resultaten
met de Venus Legacy™

Geavanceerde technologie
met uniek design

De Venus Legacy™ heeft vier applicators: de OctiPolar en de 4D Body applicator voor grotere oppervlakken en de DiamondPolar en de 4D Face applicator voor kleinere oppervlakken.

Alle vier de applicators worden aangedreven door de MP2 technologie met de combinatie van Multi- Polaire Radiofrequentie (RF) en Magnetische Pulsen (PEMF).

De OctiPolar en DiamondPolar applicators zijn geschikt voor huidverstrakking en rimpelvermindering. De 4D Body- en 4D Face-applicators zijn uitgerust met de unieke VariPulse- technologie waardoor ze het meest effectief zijn voor de aanpak van vetophopingen en cellulite.

 • Doordat de elektrodes op de applicator een miljoen keer per seconde in een uniek algoritme verspringen is er nooit één vast brandpunt, zoals bij gebruikelijke Radiofrequentie systemen. Dit noemt men Multi-Polaire  Radiofrequentie (RF) en dit leidt tot een homogene warmte, dus geen heatspikes. Door de Multi-Polaire Radiofrequentie creëer je een snelle opwarming van de huid in alle huidlagen en voelt de behandeling geheel pijnloos en zeer ontspannend aan.
 • Het effect van Multi-Polaire RF wordt versterkt door de Magnetische Pulsen (PEMF). Dit is een niet-thermische technologie die wordt uitgezonden via de elektroden van de applicator.
 • Synergetische combinatie van Multi-Polaire RF (thermisch) en PEMF (niet-thermisch) leidt tot de productie van meer collageen wat ook wel neocollagenese wordt genoemd.
 • Radiofrequentie verwarmt en stimuleert rechtstreeks de fibroblasten. Magnetische Pulsen staan erom bekend angiogenese (de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes) te bevorderen en de fibroblastproliferatie induceert door afgifte van de groeifactor FGF-2.
 • De 4D BODY APPLICATOR is speciaal ontworpen voor grotere lichaamsdelen en uitgerust met de geavanceerde VariPulse™ technologie.
 • Multi-dimensionale Radiofrequentie en PEMF zijn gericht op specifieke behandel zones vanuit meerdere richtingen en posities om vetafbraak doeltreffend te stimuleren, cellulite reductie en de verslapte huid strakker te maken.
 • De elektroden aan de binnenzijde van de applicator regelen continue de temperatuur in de huid terwijl diep in het weefsel het vet en de verslapping wordt aangepakt.
 • Door de vele elektroden in combinatie met Multi-Polaire RF, met een onderlinge afstand van maximaal 7,5 cm, werkt de technologie in alle huidlagen en heb je een kortere behandeltijd. Tevens levert dit een aanzienlijke penetratiediepte (tot 4,5 cm) voor een groter effect op diepere weefsels.
 • Dit is dezelfde applicator als de 4D Body-applicator maar dan in een kleinere verhouding.
 • Ontworpen om kleinere zones van het lichaam en gezicht te behandelen zoals rondom de jukbeenderen, onderkin en nek.
 • De Venus Legacy™ is het enige medische esthetische systeem in de industrie met de geavanceerde VariPulse™ technologie (geïntegreerd in de 4D Body en 4D Face-applicator).
 • Door de vacuum-pomp (positieve en negatieve luchtdruk) technologie heb je een dieper bereik in de huid waardoor de Venus Legacy™ zeer effectief in te zetten is voor cellulite en lipolyse.
 • Het verhoogt de bloedcirculatie, stimuleert lymfedrainage en verbetert het lipolyse-effect ten opzichte van MP2.
 • De VariPulse™ technologie zorgt voor een comfortabelere behandeling door de frequentie van de pulsen die instelbaar zijn.
 • Alle vier de Venus Legacy™ applicatoren zijn uitgerust met geïntegreerde sensoren die direct feedback geven over de temperatuur van de huid.
 • O.a. wordt hierdoor de de veiligheid en het comfort van de patiënt verbeterd maar dit maakt de Venus Legacy™ ook zeer eenvoudig in gebruik.

Venus Legacy™
hoe dit systeem werkt

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

Laat jouw bedrijf groeien met de multifunctionele Venus Legacy™.

Venus Legacy™ is in te zetten voor gezicht én lichaam, biedt betaalbare behandeltarieven en is als kuur maar ook als individuele behandeling inzetbaar. Met de geavanceerde technologieën kun je alle huidtypen behandelen, zonder downtime en zonder disposables. Het branchespecifieke bedrijfsmodel is ontworpen om het succes van jouw bedrijf nog verder te vergroten.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X