Dé nummer 1 op het gebied van non-invasieve
huidverstrakking en huidverbetering

Optimaal & veilig

behandelcomfort

Gepatenteerde

MP2 technologie

Geschikt voor

alle huidtypen

Minimale

downtime

Een strakke huid,
pijnloos én eenvoudig

Een zeer geavanceerd systeem voor gezicht én lichaam voor non-invasieve huidverstrakking, huidverjonging, rimpelvermindering en bodycontouring.

Met de gepatenteerde MP2 technologie is de Venus Freeze Plus™ de effectieve behandelmethode om rimpels te reduceren en de huid te verstrakken. Deze unieke technologie gebruikt een combinatie van Radiofrequentie en Magnetische Pulsen om de huid te verjongen, verstrakken en de contouren te verbeteren. Radiofrequentie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. En de Magnetische Pulsen zorgen ervoor dat nieuwe fibroblasten (groeifactoren) en nieuwe, gezonde bloedvaatjes worden aangemaakt. Het resultaat is niet alleen een strakkere huid, maar ook het algehele huidbeeld verbetert enorm.

Venus Freeze Plus™ is hét 2-in-1 systeem op het gebied van non-invasieve huidverbetering. Naast het werken op huidverstrakking, kun je ook werken op lipolyse. Uiteraard pas je lipoyse alleen toe als het nodig en wenselijk is. De Automatic Temperature Control (ATC) biedt de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen en met de RealTime Thermal Feedback heb je direct zicht op de temperatuur op het display. Zo biedt je optimaal en veilig behandelcomfort en bereik je resultaat op de korte- en lange termijn.

Behaalde resultaten
met de Venus Freeze Plus™

Geavanceerde technologie
met uniek design

Richt je met de Venus Freeze Plus™ op de meest uitdagende behoeften van jouw patiënten.

De Venus Freeze Plus™ beschikt over twee applicators: de DiamondPolar™ applicator voor kleine behandelgebieden en de OctiPolar™ applicator voor grotere oppervlaktes. Beide applicators zijn licht in gewicht, ergonomisch ontworpen en worden aangedreven door de gepatenteerde MP2 technologie.

Deze applicators combineren de bewezen doeltreffendheid van Multi-Polaire Radiofrequentie met Magnetische pulsen. Tevens beschikken deze applicatoren over twee geavanceerde veiligheidsvoorzieningen; realtime thermische controle en automatische temperatuurregeling voor extra patiëntveiligheid en voor een verbeterd gebruiksgemak van de uitvoerende specialist.

 • Doordat de elektrodes op de applicator een miljoen keer per seconde in een uniek algoritme verspringen is er nooit één vast brandpunt, zoals bij gebruikelijke Radiofrequentie systemen. Dit noemt men Multi-Polaire Radiofrequentie (RF) wat leidt tot een homogene warmte, dus geen heatspikes. Door de Multi-Polaire Radiofrequentie creëer je een snelle opwarming van de huid in alle huidlagen en voelt de behandeling geheel pijnloos en zeer ontspannend aan.
 • De Multi-Polaire Radiofrequentie (RF) leidt tot een snelle, pijnloze en veilige toename van de temperatuur in de huid, zelfs op grotere oppervlaktes behoud je dezelfde temperatuur.
 • Door de Multi-Polaire Radiofrequentie is er dan ook geen koeling nodig tijdens de behandeling.
 • Het effect van Multi-Polar Radiofrequentie wordt versterkt door de Magnetische Pulsen (PEMF). Dit is een niet-thermische technologie die wordt uitgezonden via de elektroden van de applicator.
 • Dit bevordert angiogenese (de aanmaak van bloedvaatjes) om beter aan te sluiten bij de zuurstof- en voedingsbehoeften van de huid.
 • PEMF is een bewezen techniek die effectief de regeneratieve processen in de huid stimuleert en wordt al decennia lang ingezet in de wereld van de medische geneeskunde.
 • Synergetische effect van multi-polaire RF en magnetische pulsen.
 • De synergetische combinatie van Multi-Polaire Radiofrequentie (thermisch) en PEMF (niet-thermisch) leidt tot de productie van meer collageen wat ook wel neocollagenese wordt genoemd.
 • Radiofrequentie verwarmt en stimuleert rechtstreeks de fibroblasten. Magnetische Pulsen staan erom bekend angiogenese (de aanmaak van bloedvaatjes) te bevorderen en de fibroblastproliferatie induceert door afgifte van de groeifactor FGF-2.
 • De Venus Freeze Plus™ applicatoren zijn uitgerust met geïntegreerde sensoren die direct thermische feedback geven. Hierdoor wordt het huidtemperatuurprofiel eenvoudig en direct gedetecteerd.
 • Het display toont het temperatuurprofiel gedurende de gehele behandeling waardoor er betere controle voor de huidspecialist ontstaat en de klant hierdoor een veilige en comfortabele behandeling beleeft.
 • De automatische temperatuurregeling (ATC) stelt de uitvoerend specialist in staat om eenvoudig een minimale temperatuur te kiezen die geschikt is voor iedere afzonderlijke huid , huidtype en het behandelingsgebied.
 • Door de automatische temperatuurregeling wordt het gemakkelijker gemaakt om tijdens de behandeling een constante temperatuur te handhaven.

Venus Freeze Plus™
zo effectief

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

Venus Freeze Plus™ biedt vele voordelen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Denk hierbij aan de inzetbaarheid als kuur of als individuele behandeling voor gezicht én lichaam met betaalbare behandeltarieven. Deze geavanceerde technologie is in te zetten voor alle huidtypen, zonder disposables. Het branchespecifieke bedrijfsmodel is ontworpen om het succes van jouw bedrijf te vergroten.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X