Dé nieuwste generatie van
mechanische bindweefselmassage

21.600 microstimulaties

per minuut

915 nm wave diodelaser

+ 650 nm LED licht

Tweehandig

behandelen

Medisch & cosmetisch

breed inzetbaar

Klinisch bewezen,
medisch en cosmetisch

De icoone® LASER combineert naast de Roboderm® technologie ook LED en laser.

Het is klinisch bewezen dat de 915 nm wave diodelaser diep in het weefsel penetreert en geabsorbeerd wordt door lipiden. Dit geeft een thermisch effect waardoor de inhoud van de vetcellen vloeibaar wordt. Door het 650nm LED licht wordt het membraan van de vetcel permeabel. Hierdoor kan het vet dat is vrij gemaakt door de 915 nm laser verplaatst worden naar de tussenliggende ruimtes in het weefsel.

Behaalde resultaten
met de icoone® LASER

Gepatenteerde Roboderm® technologie
in combinatie met LED en LASER

De gepatenteerde Roboderm® technologie creëert maar liefst 21.600 micro-stimulaties per minuut dat zorgt voor een groot fysiologisch effect om de natuurlijke celfunctie te herstellen.

Dit maakt de icoone® LASER onmisbaar in de cosmetische en therapeutische huidzorg. Door deze LED en LASER toepassing wordt er maar liefst tot 43% procent meer resultaat behaald op het gebied van omtrekvermindering.

De visie van
Professor Guimberteau

Professor Guimberteau heeft na jarenlang endoscopisch onderzoek in vivo een nieuwe, anatomische structuur van het bindweefsel aangetoond.

Het blijkt dat vezels van het bindweefsel de dermis, subcutis, spieren en pezen met elkaar verbinden en via tractie op nog onbekende manier signalen voor weefselherstel doorgeven. Deze nieuwe visie van Professor Guimberteau op de samenstelling van het bindweefsel heeft aangezet tot het ontwikkelen van de gepatenteerde Roboderm® technologie, welke zorgt voor een Multi Micro Alveolaire Stimulatie (M.M.A.S.) door twee onafhankelijke, gefractioneerde gemotoriseerde rollers.

Door M.M.A.S wordt zowel de oppervlakkige huid als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Dit zorgt voor de stimulatie van de productie van collageen en elastine en de bevordering van celvernieuwing. Nieuwsgierig geworden naar de visie van Professor Guimberteau? Bekijk dan onderstaande video.

Video: “Strolling Under the Skin”

icoone® LASER werkt intensief
op elke millimeter van de huid

Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse.

icoone® LASER biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen. De Independant Motorized Rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren. Daarbij zijn de rollers gefractioneerd (Rodoberm®) waardoor alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd.

 • Alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd door de binnenwaartse, buitenwaartse, voorwaartse én achterwaartse rotatie van de Independant Motorized Rolllers.
 • icoone® LASER biedt een tweehandige massage dankzij de RoboTwins. Het innovatieve touchscreen en voorgeselecteerde programma’s zorgen voor optimaal gebruikscomfort.
 • De Independent Motorized Rollers zijn afzonderlijk of in combinatie met de Roboderm® technologie (M.M.A.S.) in te zetten, afhankelijk van de indicatie.
 • De gefractioneerde rollers creëren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen.
 • Dit maakt dat de behandeling geschikt is voor zelfs de meest verslapte en gevoelige huid.
 • icoone® LASER is wereldwijd het enige systeem waarmee tweehandig behandeld kan worden door middel van 2 applicatoren die tegelijkertijd zijn in te zetten.
 • Met deze unieke en gemakkelijke behandelmethode wordt de behandeltijd van een full body behandeling gehalveerd.
 • Deze gepatenteerde behandelapplicator is superieur voor de behandeling van vetophopingen, celullite, bindweefselverklevingen en biedt een snelle behandeling voor specifieke behandelzones.
 • De 915nm diodelaser en 615nm LED versterken de dieptewerking in het weefsel.
 • icoone® LASER bezit ‘s werelds kleinste behandelapplicator met Independant Motorized Rollers, speciaal ontwikkeld voor behandeling van kleine zones en moeilijk bereikbare plekken zoals hals, decolleté en borst.
 • Een set van 3 Micro-Heads specifiek ontworpen om de meest kleine en gevoelige zones van het gelaat met precisie te kunnen behandelen.
 • Zeer effectief in het herstructureren van het bindweefsel, het verminderen van rimpels & fijne lijntjes en de behandeling van littekens & brandwonden.

icoone® LASER
huidbehandelingen voor gezicht en lichaam

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

icoone® biedt vele voordelen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Denk hierbij aan de brede inzetbaarheid voor cosmetische én medische indicaties van alle huidtypen, als kuur en als individuele behandeling met betaalbare behandeltarieven. Het branchespecifieke bedrijfsmodel is ontworpen om het succes van jouw bedrijf te vergroten.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X