Dé nieuwste generatie van
mechanische bindweefselmassage

21.600 microstimulaties

per minuut

Gepatenteerde

Roboderm® technologie

Tweehandig

behandelen

Medisch & cosmetisch

breed inzetbaar

Mechanische stimulatie,
uniek door de gefractioneerde rollers

icoone® BEAUTY is hét vooruitstrevende systeem op het gebied van mechanische bindweefselmassage.

De gepatenteerde Roboderm® technologie is uniek door de nieuwste generatie, onafhankelijke gemotoriseerde rollers. In de rollers van icoone® zitten gaatjes. De gaatjes die vacuüm trekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefsel netwerk (de fascia).  Dit maakt dat de behandeling geschikt is voor zelfs de meest verslapte en gevoelige huid.

Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels. De gefractioneerde rollers creëren 1180 microstimulaties per dm2, dat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke celfunctie te herstellen. De rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren.

Behaalde resultaten
met de icoone® BEAUTY

Gepatenteerde
Roboderm® technologie

De gepatenteerde Roboderm® technologie creëert maar liefst 21.600 micro-stimulaties per minuut wat zorgt voor een groot fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen.

De visie van
Professor Guimberteau

Professor Guimberteau heeft na jarenlang endoscopisch onderzoek in vivo een nieuwe, anatomische structuur van het bindweefsel aangetoond.

Het blijkt dat vezels van het bindweefsel de dermis, subcutis, spieren en pezen met elkaar verbinden en via tractie op nog onbekende manier signalen voor weefselherstel doorgeven. Deze nieuwe visie van Professor Guimberteau op de samenstelling van het bindweefsel heeft aangezet tot het ontwikkelen van de gepatenteerde Roboderm® technologie, welke zorgt voor een Multi Micro Alveolaire Stimulatie (M.M.A.S.) door twee onafhankelijke, gefractioneerde gemotoriseerde rollers.

Door M.M.A.S wordt zowel de oppervlakkige huid als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Dit zorgt voor de stimulatie van de productie van collageen en elastine en de bevordering van celvernieuwing. Nieuwsgierig geworden naar de visie van Professor Guimberteau? Bekijk dan onderstaande video.

Video: “Strolling Under the Skin”

icoone® BEAUTY werkt intensief
op elke millimeter van de huid

Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse

icoone® BEAUTY biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen.

De Independant Motorized Rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren. Daarbij zijn de rollers gefractioneerd (Rodoberm®) waardoor alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd.

  • Alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd door de binnenwaartse, buitenwaartse, voorwaartse én achterwaartse rotatie van de Independant Motorized Rolllers.
  • icoone® BEAUTY biedt een tweehandige massage dankzij de RoboTwins. Het innovatieve touchscreen en voorgeselecteerde programma’s zorgen voor optimaal gebruikscomfort.
  • De Independent Motorized Rollers zijn afzonderlijk of in combinatie met de Roboderm® technologie (M.M.A.S.) in te zetten, afhankelijk van de indicatie.
  • De gefractioneerde rollers creëren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen.
  • Dit maakt dat de behandeling geschikt is voor zelfs de meest verslapte en gevoelige huid.
  • Deze gepatenteerde behandelapplicator is superieur voor de behandeling van vetophopingen, celullite, bindweefselverklevingen en biedt een snelle behandeling voor specifieke behandelzones.
  • icoone® BEAUTY bezit ‘s werelds kleinste behandelapplicator met Independant Motorized Rollers, speciaal ontwikkeld voor behandeling van kleine zones en moeilijk bereikbare plekken zoals hals, decolleté en borst.
  • Een set van 3 Micro-Heads specifiek ontworpen om de meest kleine en gevoelige zones van het gelaat met precisie te kunnen behandelen.
  • Zeer effectief in het herstructureren van het bindweefsel, het verminderen van rimpels & fijne lijntjes en de behandeling van littekens & brandwonden.

icoone® BEAUTY
one touch to perfection

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

icoone® biedt vele voordelen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Denk hierbij aan de brede inzetbaarheid voor cosmetische én medische indicaties van alle huidtypen, als kuur en als individuele behandeling met betaalbare behandeltarieven. Het branchespecifieke bedrijfsmodel is ontworpen om het succes van jouw bedrijf te vergroten.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X