De gouden standaard voor
medische en cosmetische huidstructuurverbetering

Zowel coagulatief en

ablatief in te stellen

MP2 technologie

SmartScan™ technologie

Veelzijdig:

medisch & cosmetisch

Minimale

downtime

Verminder huidbeschadigingen,
huidverslapping, lijnen en rimpels

Venus Viva™ MD beschikt over twee behandelapplicatoren die vele indicaties op het gebied van huidvernieuwing en huidverjonging effectief kunnen aanpakken.

Huidverjonging zonder dat er een mes aan te pas komt
De MP2 applicator gebruikt een combinatie van Radiofrequentie en Magnetische Pulsen om de huid te verjongen, verstrakken en de contouren te verbeteren. Radiofrequentie stimuleert de productie van nieuw collageen en elastine. De Magnetische Pulsen zorgen ervoor dat nieuwe fibroblasten (groeifactoren) en nieuwe, gezonde bloedvaatjes worden aangemaakt. Met als resultaat een stralende huid.

Stimuleer het natuurlijke herstelproces
De tweede applicator gebruikt Nano Fractionele Radiofrequentie™ met SmartScan™ technologie. Door middel van warmte genereert deze behandelmethode minuscule wondjes in de huid om vervolgens het natuurlijke herstelproces te stimuleren. Hierdoor kunnen we de huid verstrakken, textuur verbeteren, pigmentatie en rosacea verminderen en acné littekens corrigeren. Omdat de wondjes zo minuscuul zijn, is de Venus Viva™ MD behandeling comfortabeler dan een behandeling met een traditionele CO2 laser. Venus Viva™ MD biedt meer mogelijkheden en kan alle andere apparatuur voor huidvernieuwing vervangen door een lichtgewicht tafelmodel.

Het unieke aan de Venus Viva™ MD is dat op het handstuk van de Nano Fractionele RadioFrequentie™ twee verschillende tips aan te sluiten zijn. Hierdoor ben je in staat om nóg meer energie aan de huid te geven.

 • 80 pin tip: kan tot 124mJ/pin
 • 160 pin tip: kan tot 62mJ/pin

Onze specialisten informeren je graag over dit gebruiksvriendelijke, veilige systeem dat geschikt is voor alle huidtypen en een korte downtime heeft.

Behaalde resultaten
met de Venus Viva™ MD

Geavanceerde technologie
met uniek design

Richt je met de Venus Viva™ MD op de meest uitdagende behoeften van jouw cliënten.

De Venus Viva™ MD beschikt over twee applicatoren: de NanoFractional Radio Frequency (RF) applicator voor onder andere behandelingen voor ablatie in de huid. Waar twee verschillende tips op aan te sluiten zijn, een 160 pin tip en een 80 pin tip. De DiampondPolar™ applicator kan gebruikt worden voor behandelingen voor niet-invasieve rimpelreductie.

 • Twee tip opties voor een behandeling op maat
  – 80 pin tip – tot 125mJ/pin
  – 160 pin tip – tot 62mJ/pin
 • De NANOFRACTIONELE RF™ APPLICATOR is ontworpen om de huid weer te laten herstellen wat helpt het uiterlijk van acnelittekens en andere littekens, striae, rosacea, diepe rimpels, vergrote poriën,  een ongelijkmatige huidtextuur en pigmentatie voor alle huidtypen te verminderen.
 • Een gepubliceerde klinische studie toonde aan dat vier weken na de laatste behandeling de totale oppervlakte, de lengte en de breedte van striae alba significant vanaf de basislijn was verholpen.
 • Een andere peer-reviewed klinische studie toonde aan dat Nano Fractionele Radiofrequentie effectief is in het verbeteren van de huidtextuur en pigmentatie.
 • De tip van de Venus Viva™ heeft de grootste spotgrootte in de branche en geeft maximaal 700 pulsen af.
 • De energie wordt gescand en stroomt door de groepen naaldvormige pennen en dringt diep door in het weefsel.
 • De energie wordt verdeeld via een kleine footprint per pin bij variabele energiedichtheden in een enkele tip waardoor het risico van post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) wordt verminderd.  Door middel van de kleine footprint wordt er voldoende weefsel intact gelaten wat het omliggende weefsel helpt te genezen. Dit zorgt voor een snellere wondgenezing en een zeer korte herstelperiode.
 • De Venus Viva™ levert homogene energie wat resulteert in veilige behandelingen en consistente klinische resultaten.
 • De Venus Viva™ MD gebruikt een uniek algoritme en een patroonselectietechnologie waarmee de gebruiker aangepaste patronen kan generen voor maximale flexibiliteit en controle tijdens de behandeling.
 • De fenomenale penetratiediepte (met de 80 pin tip 500 micron en met de 160 pin tip 800 micron) levert energie in verschillende patronen die zowel de ablatie in de huid en coagulatie van de lederhuid toelaat wat resulteert in een comfortabelere behandeling.
 • Tijdens de behandeling is het geen noodzaak tips te wisselen of extra tips te gebruiken. Dit maakt behandelingen eenvoudiger, sneller en kosten effectiever wat leidt tot een hogere ROI.
 • De Venus Viva™ MD maakt ook gebruik van de gepatenteerde MP2 technologie, een combinatie van Multi-Polaire Radiofrequentie (RF) en gepulseerde elektromagnetische velden (PEMF) om matige tot ernstige rimpels en rhytides te behandelen.
 • Multi-Polaire Radiofrequentie maakt gebruik van een complex algrotime om homogene energie en volumetrische verwarming af te leveren op meerdere weefseldiepten waardoor een snelle en veilige opbouw van warmte mogelijk is wat resulteert in een vasthoudende temperatuur gedurende de gehele behandeling.
 • Het effect van Multi-Polaire Radiofrequentie wordt versterkt door PEMF, een niet-thermisch mechanisme dat wordt uitgezonden door de elektroden van de applicator.
 • Door synergistische (MP2) stimuleert Radiofrequentie direct fibroblasten, terwijl bekend is dat PEMF fibroblastproliferatie induceert en nieuwe collageenproductie stimuleert door afgifte van de groeifactor FGF-2.
 • Door de unieke plaatsing van de elektroden kan de behandeling rond de ogen, langs de kaken en andere kleinere gebieden worden uitgevoerd.
 • Behandelingen met deze applicator zijn comfortabel zonder herstelperiode en RF-technologie is veilig voor alle huidtypes.

Venus Viva™ MD
Facial Resurfacing & Remodelling

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

Venus Viva™ biedt vele voordelen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Denk hierbij aan de brede inzetbaarheid voor cosmetische én medische indicaties van alle huidtypen en zowel het gezicht als lichaam. Met Venus Viva™ geef je betaalbare behandelingen in kuurverband of individueel. Het branchespecifieke bedrijfsmodel is ontworpen om het succes van jouw bedrijf te vergroten.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X