Doeltreffend

Snel en effectief

3-in-1 technologie

Breed inzetbaar

Glow Limitless

De Venus Glow™ is de eerste stap voor een mooie en gezonde huid. Drie  technologieën werken samen om de porie tot in de diepte te bereiken. Hierdoor worden onzuiverheden verwijderd, de huid effectief gehydrateerd én werken we tegelijkertijd aan huidvernieuwing.

Dankzij het vacuüm, de roterende tip en twee ultrafijne jetstralen worden poriën diep gereinigd. Daarnaast wordt gelijktijdig de micro bloedcirculatie gestimuleerd om voedingsstoffen die vrijkomen uit de bloedbaan, te verspreiden. De huid wordt optimaal voorbereid waardoor de Venus Glow behandeling perfect te combineren is met andere technieken!

Behaalde resultaten
met de Venus Glow™

Het geheim
van de Venus Glow™

De Venus Glow™ geeft na een behandeling direct een stralende huid. De combinatie van het vacuüm, de roterende tip en de twee jetstralen reinigen de huid effectief, zorgen voor optimale hydratatie én celvernieuwing.

Het vacuüm zuigt de huid voorzichtig in de tip van de applicator om de poriën te openen en zo de onzuiverheden te verwijderen. Het niveau van aanzuiging kan worden aangepast op basis van de huidconditie van de cliënt. Tijdens de aanzuiging draait de tip 360 graden rond om het gedemineraliseerde water dat de jets afgeven, sterk en gelijkmatig te verspreiden. Door het vacuüm wordt de lokale bloedcirculatie verhoogd, terwijl de top de huid masseert om de verspreiding van voedingsstoffen uit de bloedbaan te vergroten.

De Venus Glow biedt direct een zichtbare verbetering van de huid en kan in kuurvorm de gezondheid van de huid verbeteren. Wat kun je verwachten na een Venus Glow behandelig: heldere, glowy huid, betere huid elasticiteit, egalere huid, gehydrateerde huid, beter gecontroleerde talgproductie en schone poriën.

Venus Glow™
hoe dit systeem werkt

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

Laat jouw bedrijf groeien met de Venus Glow™.

De Venus Glow™ is een interessante aanvulling voor jouw kliniek en heeft een interessant ROI (Return On Investment). Daarnaast is de Venus Glow™ perfect te combineren met andere huidverbeterende behandelmethodes.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X