Venus Bliss™
Non Invasief Vet &
Body Contouring Systeem 

Twee technologieën in één toestel en geen gebruikskosten per behandeling.

Een veilige en effectieve behandeling voor vetreductie,
huidverstrakking en bodycontouring.

Doeltreffend

Snel en effectief

2-in-1 technologie

Comfortabel

Voor effectieve & comfortabele non-invasieve lipolyse.

De Venus Bliss is speciaal ontworpen om veilig, comfortabel en effectief de vetcellen op de buik en flanken aan te pakken. Een effectieve oplossing bestaande uit twee technologieën voor zowel vetreductie en bodycontouring in één toestel. En dat zonder gebruikerskosten per behandeling.

De Venus Bliss maakt gebruik van een 1064 nm diode laser. Deze zorgt ervoor dat de vetcellen in het onderhuids bindweefsel verwarmd worden, 25 minuten lang.
De energie die afkomstig is van de laser wordt geabsorbeerd door de vetcellen en het omliggende water. Hierdoor worden deze opgewarmd en zorgt het ervoor dat de vetcellen krimpen en vernietigd worden waardoor er lipolyse ontstaat. Het vernietigde vet en de vetcellen worden vervolgens op een natuurlijke wijze door het lymfestelsel afgevoerd. Door het koelsysteem is de behandeling geheel pijnloos en erg comfortabel.

De MP2 technologie is een revolutionaire combinatie samen met de 1064nm laser. Dit door gebruik te maken van thermische Multi-Polaire Radiofrequentie om warmte te produceren onder het huidoppervlak én niet thermische gepulseerde elektromagnetische velden bevorderen het genezingsproces in de huid. Deze behandelingen zorgen voor de stimulatie van fibroblast activiteit en aanmaak van collageen. Met als resultaat niet alleen een zichtbare reductie van het vetweefsel, maar ook een strakkere huid.

Behaalde resultaten
met de Venus Bliss™

Wat betekent de oplossing van de
Venus Bliss™ aan voordeel voor jou? 

De Venus Bliss geeft een effectieve oplossing voor body behandeling door middel van non-invasieve lipolyse van de buik en flanken. De combinatie van de lipolaser en MP2 technologie zorgt voor zichtbare afname van vetweefsel en huidverstrakking.

Je kan met de Venus Bliss de twee technologieën combineren maar ook individueel inzetten. De MP2 behandeling is zeer effectief om de slappe huid te behandelen.
Zo kun je zowel cliënten een oplossing bieden om het overtollig vetweefsel aan te pakken als de huid te verstrakken.

Venus over Venus Bliss™

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

Laat jouw bedrijf groeien met de Venus Bliss™.

De Venus Bliss is mogelijk ook een interessante aanvulling voor jouw kliniek en heeft een interessant ROI (Return On Investment). Daarnaast is de Venus Bliss perfect te combineren met andere behandelmethodes.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X