De nieuwste icoone® is het enige systeem wereldwijd die  (dankzij de Roboderm® technologie) vele indicaties kan behandelen door de Multi Micro Alveolar Stimulation (M.M.A.S.). Dit geeft een intensieve en effectieve stimulatie van de microvacuolen in het bindweefsel waardoor je gegarandeerd resultaat ervaart vanaf de eerste behandeling.

Bovendien combineert icoone® de mechanische stimulatie met gemotoriseerde microstimulators & LED en LASER. Hierdoor is het mogelijk om zones van vetweefsel (wat niet weggaat bij oefeningen en gezonde voeding) intensiever aan te pakken. Maar dat is niet het enige; icoone® is een krachtpatser in de aanpak en verbetering van

  • Body: cellulite, lymfedrainage, huidversteviging, bodyshaping, verbetering van de zichtbaarheid van striae, verbeterde doorbloeding, regeneratie van het weefsel, natuurlijke lifting zoals de bil-lift en verbetering van volume.
  • Face: anti-aging, lifting, drainage, cel-regeneratie, diepte rimpels en fronslijnen, verstevigend en huid-verjongend effect.

Op de icoone Beauty zit geen LED en LASER en geen medische programma’s.

De nieuwste icoone® is het enige systeem wereldwijd die (dankzij de Roboderm® technologie) vele indicaties kan behandelen door de Multi Micro Alveolar Stimulation (M.M.A.S.). Dit geeft een intensieve en effectieve stimulatie van de microvacuoles in het bindweefsel waardoor je gegarandeerd resultaat ervaart vanaf de eerste behandeling.

Bovendien combineert icoone® de mechanische stimulatie met gemotoriseerde microstimulators en LASER & LED. Hierdoor is het mogelijk om zones van vetweefsel (wat niet weggaat bij oefeningen en gezonde voeding) intensiever aan te pakken. Maar dat is niet het enige; icoone® is een krachtpatser in de aanpak en verbetering van

  • Body: cellulite, lymfedrainage, huidversteviging, bodyshaping, verbetering van de zichtbaarheid van striae, verbeterde doorbloeding, regeneratie van het weefsel, natuurlijke lifting zoals de bil-lift en verbetering van volume.
  • Face: anti-aging, lifting, drainage, cel-regeneratie, diepte rimpels en fronslijnen, verstevigend en huid-verjongend effect.

Guaranteed results

25%

meer
oppervlakkige stimulatie

21,600

microstimulaties
per minuut

De allernieuwste features

Kleiner en compacter

Dubbele Robomini voor symmetrische interactie

Nieuwe software met geavanceerde gebruiksvriendelijkheid

Nieuw design met verlicht logo

4 nieuwe handstukken voor specifieke behandelingen op maat

Digitale gebruikershandleiding gedurende de behandeling

Nog beter presterende microstimulatoren

Ergonomische houder voor handstukken

Nieuwe focusprogramma's voor gezicht en handen

Robosolo

Met zijn vernieuwde ontwerp en 3,5-inch touchscreen, richt dit handstuk zich op afvoer van vet van grote delen van het lichaam.

15,600
Microstimulaties per minuut

Robomini twins

Dit zijn de kleinste gemotoriseerde handstukken ter wereld. Nu ook beschikbaar in een dubbele versie; speciaal ontworpen voor gebruik op kleine en moeilijk bereikbare plaatsen.

14,400
Microstimulaties per minuut

Robotwins

icoone® is het enige apparaat dat symmetrische stimulaties biedt. Hierdoor wordt de behandeltijd met de helft gehalveerd maar wordt er effectief behandeld door het gebruik van twee handstukken die tegelijkertijd ingezet worden.

21,600
Microstimulaties per minuut

Robomicro

Een set van 6 microhandstukken die speciaal ontworpen zijn om kleine & gevoelige gebieden met precisie te bereiken. Dit voegt een extra dimensie toe aan het huidspecifiek behandelen.

Up to 13,200
Microstimulaties per minuut

icoone® werkt intensief
op elke millimeter van de huid

Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse

icoone® biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage (endermotherapie) systemen.
De Independant Motorized Rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren. Daarbij zijn de rollers gefractioneerd (Rodoberm®) waardoor het driedimensionale bindweefselnetwerk wordt gestimuleerd.

Behaalde resultaten
met de icoone®

De visie van
Professor Guimberteau

Professor Guimberteau heeft na jarenlang endoscopisch onderzoek in vivo een nieuwe, anatomische structuur van het bindweefsel aangetoond.

Het blijkt dat vezels van het bindweefsel de dermis, subcutis, spieren en pezen met elkaar verbinden en via tractie op nog onbekende manier signalen voor weefselherstel doorgeven. Deze nieuwe visie van Professor Guimberteau op de samenstelling van het bindweefsel heeft aangezet tot het ontwikkelen van de gepatenteerde Roboderm® technologie, welke zorgt voor een Multi Micro Alveolaire Stimulatie (M.M.A.S.) door twee onafhankelijke, gefractioneerde gemotoriseerde rollers.

Door M.M.A.S wordt zowel de oppervlakkige huid als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Dit zorgt voor de stimulatie van de productie van collageen en elastine en de bevordering van celvernieuwing. Nieuwsgierig geworden naar de visie van Professor Guimberteau? Bekijk dan onderstaande video.

Video: “Strolling Under the Skin”

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

icoone® biedt vele voordelen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Denk hierbij aan de brede inzetbaarheid voor cosmetische én medische indicaties van alle huidtypen, als kuur en als individuele behandeling met betaalbare behandeltarieven. Het branchespecifieke bedrijfsmodel is ontworpen om het succes van jouw bedrijf te vergroten.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X