De zorg voor onze lichamelijke en mentale gezondheid hebben een directe invloed op ons gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Er is een opkomende behoefte van esthetische behandelingen gecombineerd met aandacht voor gezondheid, een correcte houding en een perfecte bewegingsharmonie.

i-Boost is een nieuwe behandel-filosofie die geavanceerde technologieën combineert. Het i-Boost concept zorgt voor een harmonie tussen lichaam en geest waardoor het resultaat tijdens de cosmetische of medisch gerelateerde behandelingen naar een next-level wordt gebracht. Maar denk ook aan het optimaliseren van spierstructuur, het definiëren van spiermassa en het direct afvoeren van vet wat (bijvoorbeeld door de icoone® behandelingen) wenselijk is om af te voeren.

De zorg voor onze lichamelijke en mentale gezondheid hebben een directe invloed op ons gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het is daarom van belang dat esthetische behandelingen gecombineerd worden met aandacht voor gezondheid, een correcte houding en een perfecte bewegingsharmonie.

i-Boost is een nieuwe behandel-filosofie die geavanceerde technologieën combineert. Het i-Boost concept zorgt voor een harmonie tussen lichaam en geest waardoor het resultaat tijdens de cosmetische of medisch gerelateerde behandelingen naar een next-level wordt gebracht. Maar denk ook aan het optimaliseren van spierstructuur, het definiëren van spiermassa en het direct afvoeren van vet wat (bijvoorbeeld door de icoone® behandelingen) wenselijk is om af te voeren.

icoone 

De nieuwste visie op het bindweefsel vraagt om een totaal andere benadering. Een benadering zonder pijn of stress. We zijn dan ook erg enthousiast om jou als specialist mee te nemen in alle voordelen van icoone. Cliënten ervaren een groot verschil ten opzichte van vorige generaties van mechanische bindweefselmassage. Dit in zowel resultaat bij cosmetische als medische indicaties. In het bijzonder ervaren cliënten met medische indicaties een directe pijnverlichting.

icoone beschikt als enige over de gepatenteerde Roboderm technologie welke per minuut wel 21.600 microstimulaties afgeeft en waarbij we dus specifiek werken op de fascia, met respect voor dit weefsel. Met de extra toepassing van LED en LASER, heb je met icoone de nieuwste gouden standaard.

Het icoone Booster platform beschikt over de gepatenteerde Elispheric-technologie, deze stimuleert en bootst de natuurlijke spiraalbeweging van spieren en gewrichten na. Bij een Elespheric-technologie, vind er een 3D beweging plaats namelijk in een helling, een rotatie en een excentrische beweging van het platform om zo alle spieren van het lichaam te kunnen stimuleren.

Wat de technologie nog meer doet, is het stimuleren van het vermogen om de positie van ons lichaam in de ruimte met gesloten ogen waar te nemen en te herkennen (*dit vermogen wordt ook wel het proprioceptie systeem genoemd). In combinatie met 3 andere acties wordt dit bevordert en gestimuleerd:

  1. Lichamelijke training verbrandt vet, met fysiologische effecten op het hele lichaam:
  2. Spierstimulatie en toning vormen de contouren en shapen het lichaam.
  3. Werken aan stabiliteit en versterking van de wervelkolom, zorgt voor een verbeterde houding.

Doormiddel van de Elispheric-technologie en stabiliteitstraining maakt icoone Booster het proprioceptieve systeem* wakker en werkt het op de stevigheid van de wervelkolom. Hierbij worden kleinere spieren versterkt om de houding te verbeteren met een fysiologisch effect op het hele lichaam. Deze technologie maakt het mogelijk om de microcirculatie te stimuleren en de verbranding van vet te versnellen. Hierdoor worden indicaties zoals onder andere cellulite en pijnklachten vermindert.

Naast dat i-Boost dé oplossing is voor een gezonde lifestyle in een minimale tijd, versterkt het de kracht en resultaten van icoone behandelingen. Je ervaart een totale, effectieve lichaamsverbetering door de combinatie van deze twee doelgerichte, non-invasieve behandelingen. Dit gouden duo sluit perfect aan bij de groeiende vraag naar natuurlijke huidverbetering in combinatie met het welzijn van body & mind.

i-Boost is het enige ontspannende en effectieve middel om een gezonde huid en een gezond lichaam te optimaliseren. Het draagt bij aan het gevoel van fysieke en mentale welzijn.

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

icoone® biedt vele voordelen die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Denk hierbij aan de brede inzetbaarheid voor cosmetische én medische indicaties van alle huidtypen, als kuur en als individuele behandeling met betaalbare behandeltarieven. Het branchespecifieke bedrijfsmodel is ontworpen om het succes van jouw bedrijf te vergroten.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X