Gepatenteerde Roboderm® technologie

De gepatenteerde Roboderm® technologie creëert maar liefst 21.600 micro-stimulaties per minuut wat zorgt voor een groot fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen.

Geavanceerde technologie en een uniek design

Richt je op de meest uitdagende behoeften van jouw patiënten

WERKT INTENSIEF OP ELKE MILLIMETER VAN DE HUID

icoone® BEAUTY werkt intensief op elke millimeter van de huid. Het reactiveert de bloedcirculatie en het lymfesysteem, stimuleert fibroblasten, elimineert vetophopingen en activeert lipolyse. icoone® BEAUTY biedt een efficiëntere, snellere en veiligere behandeling in vergelijking met traditionele mechanische bindweefselmassage systemen. De Independant Motorized Rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren. Daarbij zijn de rollers gefractioneerd (Rodoberm®) waardoor alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd.

TWEEHANDIGE MASSAGE DOOR DE INDEPENDENT MOTORIZED ROLLERS

 • Alle huidlagen en de microvacuoles worden gestimuleerd door de binnenwaartse, buitenwaartse, voorwaartse én achterwaartse rotatie van de Independant Motorized Rolllers.
 • icoone® BEAUTY biedt een tweehandige massage dankzij de RoboTwins. Het innovatieve touchscreen en voorgeselecteerde programma’s zorgen voor optimaal gebruikscomfort.
 • De Independent Motorized Rollers zijn afzonderlijk of in combinatie met de Roboderm® technologie (M.M.A.S.) in te zetten, afhankelijk van de indicatie.
 • De gefractioneerde rollers creëren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen.
 • Dit maakt dat de behandeling geschikt is voor zelfs de meest verslapte en gevoelige huid.

BEHANDELEN MET DE ROBOTWINS

 • icoone® BEAUTY is wereldwijd het enige systeem waarmee tweehandig behandeld kan worden door middel van 2 applicatoren die tegelijkertijd zijn in te zetten.
 • Met deze unieke en gemakkelijke behandelmethode wordt de behandeltijd van een full body behandeling gehalveerd.

BEHANDELEN MET DE ROBOSOLO

 • Deze gepatenteerde behandelapplicator is superieur voor de behandeling van vetophopingen, celullite, bindweefselverklevingen en biedt een snelle behandeling voor specifieke behandelzones.

BEHANDELEN MET DE ROBOMINI

 • icoone® BEAUTY bezit ‘s werelds kleinste behandelapplicator met Independant Motorized Rollers, speciaal ontwikkeld voor behandeling van kleine zones en moeilijk bereikbare plekken zoals hals, decolleté en borst.

BEHANDELEN MET DE ROBOMICRO

 • Een set van 3 Micro-Heads specifiek ontworpen om de meest kleine en gevoelige zones van het gelaat met precisie te kunnen behandelen.
 • Zeer effectief in het herstructureren van het bindweefsel, het verminderen van rimpels & fijne lijntjes en de behandeling van littekens & brandwonden.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Grootte: 95 cm x 205 cm x 50 cm
Gewicht: 87 kg
Voltage: 230 Vac
Power: 1600 VA
Frequentie: 50 Hz / 60 Hz

RETURN ON INVESTMENT

icoone bevat vele toepassingen die zorgen voor een hoger rendement. Hierbij denkende aan; toepassing voor zowel medische als cosmetische indicaties voor gezicht én lichaam, betaalbare behandeltarieven, als kuur maar ook als individuele behandeling inzetbaar, geavanceerde technologie voor alle huidtypes. Het branchespecifieke bedrijfsmodel is ontworpen om het succes van jouw bedrijf nog verder te vergroten.

 • Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften
 • Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen
 • Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades
 • Marketing support dat je helpt om de behandeling te promoten

Historie

Professor Guimberteau heeft na jarenlang endoscopisch onderzoek in vivo een nieuwe, anatomische structuur van het bindweefsel aangetoond. Het blijkt dat vezels van het bindweefsel de dermis, subcutis, spieren en pezen met elkaar verbinden en via tractie op nog onbekende manier signalen voor weefselherstel doorgeven. Deze nieuwe visie van Professor Guimberteau op de samenstelling van het bindweefsel heeft aangezet tot het ontwikkelen van de gepatenteerde Roboderm® technologie, welke zorgt voor een Multi Micro Alveolaire Stimulatie (M.M.A.S.) door twee onafhankelijke, gefractioneerde gemotoriseerde rollers. Door M.M.A.S wordt zowel de oppervlakkige huid als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Dit zorgt voor de stimulatie van de productie van collageen en elastine en de bevordering van celvernieuwing. Nieuwsgierig geworden naar de visie van Professor Guimberteau? Bekijk dan onderstaande video.

De visie van Professor Guimberteau

icoone® innovation

Behaalde resultaten van dit systeem

X