Dé medische oplossing voor verschillende indicaties,

door middel van Reshaping en Recovery programma’s

Snel & effectief

Veilig &

100% natuurlijk

Geschikt voor

alle huidtypen

Geheel pijnloos &

geen downtime

Effectief, snel, pijnloos en veilig

De gouden standaard voor esthetische en medische indicaties!

Deep Slim®️ is een non-invasief, medisch systeem dat gebruik maakt van de gepatenteerde MULMI (Multifocused Ultrasound of Low Mechanical Index) -technologie.

Wat MULMI® uniek maakt, is zijn vermogen om Deep slim® diep in de celkern te laten werken door middel van mechanotransductie. Hierdoor kan Deep Slim® cellen heropvoeden en het gedrag van de cellen in het vet- en onderhuids bindweefsel veranderen. Dit resulteert in de vermindering van fibrose en laaggradige ontstekingen, waardoor natuurlijke lipolyse wordt gestimuleerd. Bovendien worden ook nog collageen type 4 en 6 gestimuleerd. 

Deep Slim® is inzetbaar voor de behandeling van esthetische processen, met het Reshape-programma, zoals:
– Bodycontouring
– Body rejuvenation
– Vermindering cellulite
– Vermindering vetweefsel
– Vermindering fibrose en laaggradige ontstekingen

Daarnaast is Deep Slim® in te zetten voor de behandeling van de huid, voor en na chirurgische ingrepen en bij medische indicaties, met het Recovery-programma, zoals:
– Ter preventie van complicaties direct na een medische ingreep
– Ter voorbereiding voor een medische ingreep
– Lipoedeem
– Lymfoedeem
– Vermindering fibrose en laaggradige ontstekingen

Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen per zone nodig, met tussenpozen van 10-15 dagen. Deep Slim® levert resultaten op die je normaal gesproken in 10 behandelingen zou behalen met andere technologieën, maar dan in aanzienlijk minder tijd! Vraag je behandelspecialist om een persoonlijk advies.  

Meer voordelen zijn:
– Onderbouwd door wetenschappelijke studies;
– Al zichtbaar resultaat na één behandeling;
– Geen negatieve bijwerkingen en geen downtime;
– Zeer langdurige resultaten;
– Korte terugverdientijd van de investering (ROI);
– Praktische protocollen en eenvoudig te bedienen.

Deep Slim® is een medisch systeem, welke wij uitsluitend aan huidtherapeuten en artsen leveren.

Medische technologie
Met uniek design

Dankzij zijn unieke, gepatenteerde MULMI® -technologie is Deep Slim® in staat om cellen te regenereren en opnieuw op te voeden, en om fibrose en ontstekingen in het vet- en bindweefsel te verminderen, zowel bij acute als bij chronische processen.

Belangrijk is dat de MULMI®-technologie werkt met een lage frequentie en lage intensiteit, zonder thermische effecten. Hierdoor treedt er geen weefselschade op. Dankzij de verschillende reshaping- en recovery-programma’s kunnen we met Deep slim® op maat gemaakte behandelingen aanbieden.  

Om de effectiviteit ervan te bewijzen zijn verschillende klinisch-wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd op basis van biopsieën, echografieën, MRI’s, akoestische veldonderzoeken en biomoleculaire onderzoeken.

Dankzij de multifocale energie-emissie van het handstuk, presteert Deep Slim® op een groter gebied. Dit zorgt ervoor dat je het beoogde weefsel sneller en met totale precisie en veiligheid beïnvloedt. Zelfs tot in de diepste en moeilijkste gebieden kun je het vetweefsel compacter maken en het collageen in de hypodermis activeren.

Bij bepaalde chirurgische ingrepen, zoals liposuctie, is het aanbevolen de weefsels voor te bereiden. Na deze chirurgische ingrepen is het erg belangrijk om te draineren, fibrose te voorkomen en de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen. Deep Slim helpt deze processen te versnellen en de kwaliteit en gezondheid van de huid te verbeteren.

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

Vervul de wensen van jouw cliënten met deze innovatieve technologie.

Deep Slim®️ is de behandeling voor medische én cosmetische indicaties. Deze Recovery technologie is onmisbaar voor en na operaties, omdat het fibrose en laaggradige ontstekingen vermindert.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

×
USKIN Magazine
X