Reshaping & Recovery

De enige en gepatenteerde MULMI®-technologie
Multifocalised Ultrasound of Low Mechanical Index

Snel, effectief &

pijnloos

Veilig &

100% natuurlijk

Geschikt voor

alle huidtypen

Unieke

MULMI®-technologie

Effectief, snel, pijnloos en veilig

De gouden standaard voor body anti-aging!

Deep Slim®️ is een non-invasief, medisch hulpmiddel gebaseerd op de MULMI (multifocused Ultrasound of Low Mechanical Index) -technologie.

Ontwikkeld door professionals met meer dan 20 jaar ervaring in de medische sector, is Deep Slim® de beste oplossing voor body anti-aging. Na jaren van onderzoek slaagt MULMI® erin om op een niet-thermische wijze, door een mechanische stimulatie middels positieve en negatieve druk van lage intensiteit, de vormen van het lichaam uit te dagen.

De wereldwijd gepatenteerde MULMI®-technologie is de enige die in staat is om de cellen van de dermale en hypodermale weefsels te regenereren en heropvoeden, hen te stimuleren via mechano-biologische technieken en deze weefsels terug te brengen naar hun oorspronkelijke, gezonde staat. Hierdoor is Deep Slim® inzetbaar voor medische én cosmetische behandelingen.

Deep Slim® is inzetbaar voor de behandeling van esthetische processen, met het Reshape-programma, zoals:
– Gelokaliseerd vetweefsel;
– Cellulite;
– Bodyshaping.

Daarnaast is Deep Slim® in te zetten voor de behandeling van de huid, voor en na chirurgische ingrepen en bij medische indicaties, met het Recovery-programma, zoals:
– Pre- en postchirurgie;
– Pre- en postliposuctie;
– Lip- en lymfoedeem;
– Ontstekingen;
– Fibrose.

De resultaten die je normaal in 3 maanden behaald met een reguliere ultrasound, behalen wij in 15 dagen. Deep Slim® is een terechte nieuwe parel voor reshaping én recovery van het lichaam.

Meer voordelen zijn:
– Onderbouwd door wetenschappelijke studies;
– Al zichtbaar resultaat na één behandeling;
– Geen negatieve bijwerkingen en geen downtime;
– Zeer langdurige resultaten;
– Korte terugverdientijd van de investering (ROI);
– Praktische protocollen en eenvoudig te bedienen.

Deep Slim® is een medical device, welke wij uitsluitend aan huidtherapeuten en artsen leveren.

Behaalde resultaten
met de Deep Slim®

Medische technologie
Met uniek design

Dankzij zijn unieke, gepatenteerde MULMI® -technologie is Deep Slim® in staat om cellen te regenereren en opnieuw op te voeden, en om fibrose en ontstekingen in het vet- en bindweefsel te verminderen, zowel bij acute als bij chronische processen.

Dankzij de LFU, op basis van lage intensiteit en lage frequentie, wordt het gedrag van de cellen veranderd. De lage intensiteit zorgt ervoor dat we minimale druk geven en de cellen niet overprikkelen, zónder een thermisch effect. De lage frequentie zorgt ervoor dat we de diepste lagen van de hypodermis kunnen bereiken. Al deze factoren, samen met de multifocale energie-emissie, zorgen ervoor dat resultaten worden bereikt die nog nooit eerder gezien zijn.

Om de effectiviteit ervan te bewijzen zijn verschillende klinisch-wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd op basis van biopsieën, echografieën, MRI’s, akoestische veldonderzoeken en biomoleculaire onderzoeken.

Dankzij de multifocale energie-emissie van het handstuk, presteert Deep Slim® op een groter gebied. Dit zorgt ervoor dat je het beoogde weefsel sneller en met totale precisie en veiligheid wordt beïnvloed. Zelfs tot in de diepste en moeilijkste gebieden kun je het vetweefsel compacter maken en het collageen in de hypodermis activeren.

Bij bepaalde plastisch chirurgische ingrepen, zoals liposuctie, is het aanbevolen de weefsels voor te bereiden. Na deze chirurgische ingrepen is het erg belangrijk om te draineren, de onderhuidse verklevingen los te maken, fibrose te voorkomen en de aanmaak van collageen en elastine te bevorderen. Deep Slim helpt deze processen te versnellen en de kwaliteit en gezondheid van de huid te verbeteren. Zeer effectief bij het verwijderen en corrigeren van post-lipo vetweefsel, zónder de noodzaak om terug te keren naar de operatiekamer.

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

Vervul de wensen van jouw cliënten met deze innovatieve technologie.

Deep Slim®️ is onmisbaar voor de behandeling van medische én cosmetische indicaties en is zeer goed te combineren met andere technieken voor huidverbetering van het lichaam. Hierdoor is Deep slim® onmisbaar om de wensen van jouw cliënten te vervullen. De ROI (Return On Investment) is zeer interessant en is al in jouw bedrijf te integreren vanaf € 452,44 per maand.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X