The Creators of Body Rejuvenation.

De enige en gepatenteerde LFU
Low Frequency Ultrasound en
Low Intensity.

Snel, effectief &

pijnloos

Veilig &

100% natuurlijk

Geschikt voor

alle huidtypen

Low Frequency

Ultrasound 224 KHz

Effectief, snel, pijnloos en veilig.

Adipologie®️  is onmisbaar voor de behandeling van lovehandles, binnenste dijgebied, flanken en andere specifieke gebieden waar vet zich ophoopt en niet kan worden verminderd door een dieet of fysieke inspanning. Ook wel de creators of body anti-aging!

Deze nieuwste, gepatenteerde multi-focus LFU (Low Frequency Ultrasound én Low Intensity) verwijdert vetweefsel zónder beschadiging van het weefsel. We werken tot en met het onderhuids bindweefsel. Door een mechanische stimulatie worden de cellen gestimuleerd om een natuurlijke lipolyse in gang te zetten. Dit mechanische effect zorgt ook voor collageen aanmaak in de gehele dermis en het onderhuids bindweefsel. Met Adipologie verander je het gedrag van de cel. Ze gaan zich gedragen alsof ze jonger zijn door de biochemische reactie.

LFU verandert het gedrag dus van de cellen door mechano biologie. De genetische informatie veranderd. De vetcellen slaan niet alles meer op, alleen hetgeen wat ze nodig hebben.

Adipologie werkt met 224 khz. Dat wil zeggen dat we op het vetweefsel werken. De Low Intensity, betekent dat we minimale druk geven en de cellen niet overprikkelen. We geven tot 500.000 pulsen per seconde door de lage druk. De Low Intensity samen met het multi-focal handstuk is de sleutel tot succes.

Met Adipologie verminder je snel en veilig de vetcellen en zorgen we ook voor herstel en activatie van het collageen. De resultaten die je normaal in 3 maanden behaald met reguliere ultrasound, behalen wij in 15 dagen. Al deze voordelen van Adipologie heeft ons doen besluiten Adipologie in ons aanbod op te nemen. Een terechte nieuwe parel voor bodyshaping en aanpak van het vetweefsel. 

Meer voordelen zijn:

  • Onderbouwd door wetenschappelijke studies
  • Zichtbare resultaten vanaf de eerste behandeling
  • Korte terugverdientijd van jouw investering (ROI)
  • 20 minuten behandeltijd
  • Al meer dan 100.000 tevreden cliënten
  • Efficiënt en veelzijdig
  • Eenvoudig te bedienen
  • Praktische protocollen
  • Comfortabele behandelingen

Adipologie® is snel, pijnloos, plaatselijk en geeft direct resultaat.

Behaalde resultaten
met de Adipologie®

Geavanceerde technologie
met uniek design

Adipologie® is de musthave om vetweefsel en cellulite, dat niet afneemt door diëten of sporten, effectief te behandelen.

Dankzij de LFU op basis van lage intensiteit en lage frequentie slaagt Adipologie® erin om opgehoopt vetweefsel, zelfs in de diepste en moeilijkste gebieden, te bestrijden.

De LFU (Low Frequency Ultrasound) van Adipologie® werkt niet thermisch, maar middels een mechanische prikkel. Hierdoor is Adipologie® in staat om, naast het vetweefsel, ook het collageen in het onderhuids bindweefsel non-invasief te activeren. Zo stimuleert dit unieke systeem niet alleen de natuurlijke lipolyse, maar zorgt het ook voor verstrakking en versteviging van het weefsel.

Dankzij de wetenschappelijk onderbouwde multi-focus LFU-technologie op basis van lage intensiteit, slaagt Adipologie erin om opgehoopt vetweefsel en cellulite te bestrijden. Het multifocale handstuk zorgt ervoor dat je het beoogde weefsel met totale precisie en veiligheid kunt beïnvloeden. Zelfs tot in de diepste en moeilijkste gebieden kun je het vetweefsel compacter maken en het collageen in de hypodermis activeren.

Vergroot het succes
van jouw bedrijf

Vervul de wensen van jouw cliënten met deze interessante technologie.

Adipologie®️ is onmisbaar voor de behandeling van lovehandles, binnenste dijgebied, flanken en andere specifieke gebieden waar vet zich ophoopt. Daarnaast is Adipologie goed te combineren met andere technieken voor huidverbetering van het lichaam.

Volledig betalingsplan dat voldoet aan jouw zakelijke behoeften

Garantie om je te beschermen tegen onvoorziene technische storingen

Toegankelijke upgrades naar nieuwe technologie en gratis software-upgrades

Marketing support die je helpt om de behandeling te promoten

Clinical support beschikbaar wanneer je het nodig hebt

Behandelindicaties en
technische specificaties

X