USKIN Academy

Binnen USKIN is USKIN Academy opgericht. Hierbij bieden wij de mogelijkheid om jouw talenten te ontwikkelen, expertise uit te breiden en om bedrijfsactiviteiten te organiseren bijvoorbeeld door middel van trainingen die worden georganiseerd binnen onze USKIN Academy.

Het allerbeste niveau

Wij als USKIN vervullen de rol van importeur en leverancier van esthetische systemen voor huidspecialisten, huidklinieken en huidtherapeuten.

Wij zijn continue zoekende naar de meest innovatieve technieken en diensten om jouw huidinstituut, huidkliniek en jou als huidspecialist op het allerbeste niveau te laten werken. Ieders huid is immers uniek waarbij vraag en aanbod continue verandert.

Informele begeleiding met persoonlijke aandacht én support zijn een van de belangrijkste onderwerpen bij het maken van een keuze tijdens de zoektocht naar de juiste leverancier. Hier zijn wij ons bewust van. Binnen USKIN streven wij daarom naar optimale, persoonlijke begeleiding, ondersteuning en coaching.

Niet alleen vanwege de klant-leverancier relatie maar omdat wij, samen met jou, de juiste formule willen ontdekken zodat het allerbeste eruit wordt gehaald. Persoonlijke aandacht, training en support waardoor jouw klanten op het hoogste, beste en professioneelste niveau worden behandeld.

Een paar voorbeelden wat je kunt verwachten van onze USKIN Academy:

  • Marketing support en ondersteuning, aangepast op jouw organisatie.
  • Training(en) op maat door onze Clinical Specialist; Mariska.
  • Ondersteuning bij het organiseren van doelgerichte events.

Spreek een specialist

Wil jij meer te weten komen over onze werkwijze, ons aanbod en onze aanpak? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Anti-aging made easy

Het gemakkelijkste systeem om mee te werken met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen voor niet-invasieve huidverstrakking, huidverjonging en rimpelvermindering. De Venus Freeze Plus wordt aangedreven door een combinatie van Multi-Polar Radio Frequency en elektromagnetische pulsen. Hierdoor is de behandeling uiterst comfortabel zonder herstelperiode en veilig voor alle huidtypes. Venus Freeze Plus is het ideale systeem voor iedereen die op zoek is naar huidverbetering en/of huidverstrakking op een medisch, esthetische manier.
X