connect to nature.
share skin happiness.

Vinoble Cosmetics gelooft in de kracht van de natuur. De producten combineren de meest krachtige antioxidanten voor een optimale bescherming van de cellen met verfijnde geuren en luxe texturen.

Ontdek de kracht van de natuur – thuis of tijdens een behandeling. Vinoble Cosmetics producten dragen bij aan een gezonde, stralende huid en optimale celvitaliteit. Geluk ontvang je door te delen, dat is onze filosofie. Daarom delen wij het geluk van skin happiness met jou!

UNISEX

Individual skincare to match your skin type.

VEGAN

Products made from vegan ingredients without animal testing.

MADE IN AUSTRIA

Ecologically friendly produced in Austria.

Onze producten:
uniek, net als de natuur

De natuur heeft in iedere product van Vinoble Cosmetics zijn handtekening achter gelaten.

Dit wordt gekenmerkt door de kleur die te danken is aan de druivenpitolie OPC. Dit krachtige antioxidant beschermt en ondersteunt de huid en wordt daarin bijgestaan door nog vele andere super krachtige antioxidanten! De Vinoble Cosmetics producten zijn bovendien vrij van parabenen, paraffine, PEG formules, synthetische- en hormoon actieve stoffen.

Krachtige ingrediënten
om anti-aging tegen te gaan

Omgevingsfactoren zoals stress, UV-straling en een ongezonde leef- en dieetstijl beschadigen de huid iedere dag.

Het verouderingsproces wordt gestimuleerd door vrije radicalen die de huidcellen beschadigen. De actieve ingrediënten die te vinden zijn in de druif, gaan dit proces tegen. Door de antioxidatieve werkingen beschermen ze de huid en gaan ze op een natuurlijke manier het huidverouderingsproces tegen.

‘Een optimale bescherming van jouw cellen door
de meest krachtige natuurlijke antioxidanten’

Innovatieve formules
voor een gezonde huid

Onze samenstellingen worden zorgvuldig geselecteerd uit zuivere ingrediënten met de hoogste kwaliteit.

Ons eigen productiecentrum, gelokaliseerd in Oostenrijk, geeft ons de mogelijkheid om de nieuwste wetenschap te combineren met moderne productiemethoden. Op deze manier garanderen wij een maximaal resultaat voor iedere huid.

Door professionals,
voor professionals

Vinoble Cosmetics is ontwikkeld met een diepgeworteld respect voor huid en natuur.

De producten bevatten ontzettend veel mega krachtige antioxidanten en worden gebruikt en geliefd door zowel huidspecialist als cliënt. Vinoble Cosmetics sluit perfect aan bij de groeiende vraag naar natuurlijke en vegan huidverbeteringen.

Wij bieden onze partners een totaalconcept:

  • Producten van topkwaliteit
  • Alleen voor professionals
  • Exclusiviteit, geen webshop
  • Praktische trainingen
  • Behandel protocollen
  • Marketingtools
  • Gecertificeerd vinotherapeut

Ben jij een huidspecialist en wil jij trotse ambassadeur worden van deze exclusieve 100% vegan skincare lijn? Wil jij meer informatie over hoe wij er voor gaan zorgen dat Vinoble Cosmetics jouw kliniek tot een hoger niveau kan tillen?

X