Medewerkers

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundige en specialisten met ieder zijn/haar eigen specialisatie. Wij vervullen de rol van leverancier en importeur van esthetische systemen waarbij wij onze klanten op verschillende vlakken, krachtig en nauwbetrokken begeleiden en ondersteunen.

Clinical Specialist Mariska
Het is mijn drive als Clinical Specialist én trainster om mijn expertise op het gebied van Venus Concept en icoone door te geven aan huidprofessionals. Dit creeërt zich de kans voor huidspecialisten om de verdieping te zoeken in expertise en kennis van Venus Concept waardoor jij, jouw cliënten nog beter van dienst kan zijn. Om werkzaam te zijn voor het meest innovatieve en resultaatgerichte bedrijf in de esthetische en medische sector vind ik fantastisch. Ik train de huidspecialisten zodat zij weten hoe VenusConcept en icoone behandelingen in de praktijk worden toegepast, alle in’s en out’s leer je van mij. Daarbij vind ik een goede relatie, vertrouwen, integriteit en respect kernwoorden waar ik grote waar aan hecht.

 

Business Manager – Maarten van der Sman 

Ik kom uit het bedrijfsleven en ik pas mijn ervaringen toe op de dagelijkse werkzaamheden binnen USKIN, Venus Concept en icoone. Met name richt ik mij op alle werkzaamheden die op de achtergrond plaatsvinden zodat alles aan de voorzijde functioneerd. De nadruk ligt daarbij op de afstemming tussen de praktijk en bedrijfsstrategie vanuit een algemeen managementsgezichtspunt.

Eigenaresse en gepassioneerde onderneemster Isabel van der Sman- van Genugten

Omdat ik zelf ondernemer en van oorsprong huidspecialiste ben, weet ik waar de behoeftes en wensen binnen de esthetische markt liggen. Een innovatief concept, overweldigende support en up to date kennis. Bij USKIN gaan we daarom heel ver met onze ondersteuning en dat merken onze relaties. Onze dromen worden werkelijkheid wanneer we streven naar perfectie!

Innovatie laat de wereld draaien!

X