Deze oplossing is wat jij nodig hebt als jij meer resultaat en succes wil behalen

Bemerk je ook een toenemende vraag in natuurlijke & vegan huidverbetering? Wil je naast huidverbeterende behandelingen ook werken met speciale rituelen die onderscheidend zijn en veel indruk achterlaten op je clienten?


Hoe zou jij het vinden wanneer de producten die je adviseert alleen via professionals verkrijgbaar zijn en niet via een webshop?


Wil je ook producten en behandelingen aanbieden die vrij zijn van parabenen, paraffine, PEG formules, synthetische- en hormoon actieve stoffen?


Wat als jij het verschil kunt maken door niet alleen met een TOP product te werken maar ook praktische tools krijgt aangereikt om daadwerkelijk je bedrijf te laten groeien?

MET VINOBLE KIES JE VOOR PRODUCTEN VAN TOP-KWALITEIT

BEGIN JE AL IN TE ZIEN DAT JE ALS VINOTHERAPEUT 

BETERE RESULTATEN ZULT REALISEREN?

We gaan terug naar de oudheid: de tijd dat de mens pure en natuurlijke bestandsdelen inzetten om mensen van allerlei kwalen te genezen, toen al werd de basis van Vinotherapie gebruikt. Verschillende ontwikkelingen in Vinotherapie zijn door Vinoble gecombineerd met de hedendaagse en moderne wetenschap.


Vinoble Cosmetics is de eerste en meest krachtige Vinotherapie in Nederland. Onze producten bevatten enkel 100% actieve vegan ingrediënten in hoge concentraties zonder schadelijke toevoegingen. 


Effectief in huidverbetering door de meest krachtige anti-oxidanten. Producten die indruk maken door hun weldadige texturen en natuurlijke, verfijnde geuren.


De hoogwaardige kwaliteit is niet enkel en alleen zichtbaar aan de producten en texturen maar komt ook tot uiting aan de verpakking. Deze bestaat uit hout, glas en textiel. Niet alleen prachtig om te zien maar bovenal goed voor het milieu.


JE BENT VAN HARTE WELKOM OP DINSDAG 7 MEI OM 16.00 UUR.


HET UNIEKE VIP-EVENT IS EEN SENSATIONELE BELEVING WAARBIJ JE MEE OP REIS WORDT GENOMEN

 NAAR DE DRUIVENGAARDEN VAN OOSTENRIJK.


1. GRATIS VIP TICKET; ALLEEN BIJ INSCHRIJVING


2. ONTVANG JE VIP TICKET WAARMEE JE TIJDENS HET EVENT EEN COLLAGEENHUIDMETING ONDERGAAT OM INZICHT TE KRIJGEN IN CEL-VEROUDERING EN HOE JE JOUW CELLEN OPTIMAAL KAN BESCHERMEN. 

JE ONTVANGT EEN PERSOONLIJKE KIT CADEAU MET EEN WAARDE VAN MEER DAN â‚¬ 100,-


AAN DE INNERLIJKE MENS IS OOK GEDACHT. WE GAAN JE BLIJ VERRASSEN!LOCATIE

Restaurant Quatre Bras te Best

WIL JIJ DEELNEMEN AAN DIT VIP-EVENT?

HEB JIJ NOG VRAGEN? 

Zijn er kosten verbonden aan dit VIP-event?
- Er zijn geen kosten aan verbonden aan dit VIP-event. Het is de lancering van het nieuwe concept 'Vinoble Cosmetics' in Nederland. 

Tot hoe laat duurt het VIP-event?
- Om 19.00 uur sluiten we de avond af. 


Ben ik gebonden tot aankoop van producten?
- Je bent niet gebonden tot aankoop van een pakket. 


LEUK OM TE WETEN!

Als Vinotherapeut kun jij je specialiseren als expert en verkooppunt worden in Nederland of Belgie.